To je to što me zanima!

Oprez, taj Lukaku je brz i snažan kao Didier Drogba!

IDE U CHELSEA ILI ARSENAL: Za napadača koji je presudio Dinamu u Maksimiru, Lukakua (16), Anderlechtu sa svih strana nude milijune eura...
Vidi originalni članak

Nitko u Belgiji ne može ga čuvati. Jak je u skoku, u duelu ga je nemoguće srušiti. Ne vjerujem da u Dinamu ima igrača koji ga može zaustaviti, kaže za Romelua Lukakua Rudy Nuyens, Anderlechtov dugogodišnji kroničar.
Šesnaestogodišnji Anderlechtov napadač već je “zapaprio” Dinamu u Maksimiru. Ivica Vrdoljak trčao je za njim gotovo šezdeset metara, vukao ga, pokušavao srušiti, no nije išlo. Odbio se od njega kao od spomenika.
Romalu Lukaku glavna je Anderlechtova zvijezda. Traže ga najveći svjetski klubovi, a ponudu “tešku” sedam milijuna eura poslali su Chelsea i Arsenal. U Belgiji ga uspoređuju s Didierom Drogbom. Od visine, težine, broja stopala, udarca glavom, nogom... Jedino mnogi sumnjaju da mu je doista 16 godina.
-  Ima mnogo prijevara s papirima igrača koji u Belgiju stignu iz Afrike, no Lukaku nije u toj kategoriji. Rođen je u Antwerpenu, ovdje je registriran, prošao je Anderlechtovu omladinsku školu i doista ima 16 godina - kaže belgijski kolega.
Dinamo u drugi krug vodi samo pobjeda. Izgubi li Anderlecht u posljednjem kolu od Ajaxa, Dinamu je, uz uvjet da pobijedi Temišvar, dovoljna bilo kakva pobjeda u Bruxellesu. Uzme li u posljednjem kolu Anderlecht u Amsterdamu bod, Dinamu u Belgiji treba pobjeda od tri gola razlike. Remi ili poraz značili bi oproštaj od Europe.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • van basten 01.12.2009.

    Taj Lukkaku da ima 16 godina,pa taj izgleda stariji od Rogera Mille. Koliko je jak kao da je sisao tri mame. Samo ima jedna druga stvar kada god je Dinamo bivši i sadašnji igrao evropske utakmice, kojeg god su protivničkog igrača u našim medijima novinari posebno hvalili pokazalo se da je taj uvijek bio Dinamov krvnik. Bojim se da se opet ne ponovi isto.

  • JAX 01.12.2009.

    ne moze tako dobro igrat sa 16 zar uefa nema neko pravilo o dobnoj granici

  • BubyBj 01.12.2009.

    Ako on ima 16 ja imam 7

Komentiraj...
Vidi sve komentare