To je to što me zanima!

Oproštaj od Anfielda: Gerrard odbio potpisati dres Galaxyja

Navijač LA Galaxyja kultnog je kapetana 'redsa' nagovarao na potpis dresa američkog kluba, no Steven Gerrard ga je pred punim Anfieldom hladno odbio...
Vidi originalni članak

Na zadnjoj utakmici koju je Steven Gerrard odigrao na legendarnom Anfieldu našao se i navijač LA Galaxyja koji je kultnog kapetana 'redsa' nagovarao na potpis dresa američkog kluba, no Gerrard ga je hladno odbio. 

- Ne potpisujem na taj dres dok ne dođem tamo - rekao je Gerrard koji je jasno poručio kako još uvijek nije otišao. 

Pred Liverpoolom je još jedna utakmica engleskog prvenstva. U zadnjem kolu 'redsi' gostuju kod Stokea i potrebna im je pobjeda ukoliko žele u Europsku ligu sljedeće sezone. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 18.05.2015.

    cuj velikan snajvise sto nije mijenjao klub....pa po sebi recimo....igram u liverpool-u(jedan od jacih klubova svijeta),samo grad liverpool je velik i napucan...ima svega...placa stabilna i dobra a ja kapiten....pa sto mijenjati to sve??????Da sam ja jedan od njih....nebih klub mijenjao isto...pa priznat si i svi te vole i npr da je gerrard imao i tri lose sezone nebi ga nitko pljuvao nego bi ga jos i dizali....ako promijenis klub....to ti se ne moze i ne smije desiti...

  • CFC17 18.05.2015.

    Svaka cast njemu, ali smatram da ce ove sezone engleski nogomet izgubiti jos jednu legendu (ako gledamo prema osvojenim naslovima), a to je Lampard. Chelsea se sam zeznuo sto mu nije produljio ugovor jos jednu sezonu, te ga ispratio na nacin koji on itekako zasluzuje. Zalosno je sto o Lampardu se tako reci nista ne pise, iako znam da je kao vecini, a tako i meni Liverpoolov veznjak prirasao srcu zbog odbijanja ugovora od strane velikih klubova. Rijetki su vjerni klubu cijelu svoju igracku karijeru. Nadam se da ce se jos uvijek cuti za ova dva velikana PL-a.

  • JW-10 18.05.2015.

    Zbilja velika legenda Engleskog nogometa..

Komentiraj...
Vidi sve komentare