To je to što me zanima!

Oproštaj od Atlética: 'I sada mi navijači šalju poruke podrške'

Bilo je nevjerojatno doživjeti takvu atmosferu. Čak i sada dobivam puno poruka podrške od navijača. To znači da sam dobro odradio posao, rekao je Mandžukić
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić od ovog ponedjeljka i službeno je postao nogometaš Juventusa. Hrvatski reprezentativac potpisao je četverogodišnji ugovor s talijanskim prvakom vrijedan 18 milijuna eura te se oprostio od madridskog Atlética za koji je igrao jednu sezonu i zabio 20 golova.

- Želio bih zahvaliti svim suigračima s kojim sam dijelio svlačionicu u Atléticu, stručnom stožeru i svim ljudima koji rade za klub. Bilo mi je zadovoljstvo biti dijelom momčadi prošle sezone i igrati uz toliko sjajnih nogometaša - rekao je Mandžo za službenu stranicu kluba i dodao:

- Želim zahvaliti svim navijačima na posebnoj podršci koju su mi pružali u svakoj utakmici. Bilo je nevjerojatno doživjeti takvu atmosferu. Čak i sada, kad je potvrđeno da odlazim, dobivam puno poruka podrške od navijača. To znači da sam dobro odradio posao.

- Vrijeme je za napad novog izazova u novoj ligi, ali uvijek ću podržavati Atlético. Gdje god bio, ostat ću njegov navijač - zaključio je Mario.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • lionjumps 23.06.2015.

    rasplakat cu se od ganuca....

  • HellBoy_1 23.06.2015.

    zanimljivo je bilo kako se mandju sprdalo kad je dolazija lewandowski da je ovaj duplo bolji igrac od njega i da tesko zabit gol pored robena i ribery-a, a sad kad lewa nije napravija nista posebno uopce ga se vise ne spominje jer se se nasrali svi koji su ga dizali unebo a mandju spustali, to me fascinira kako neki ljudi nemaju niti malo srama nego im je u zivot najvisi dohvat ovde pljuvati po nekom ko mlati pare koje oni nikad vidit nece, o ljubomoro teska li si.....

  • BROCO 23.06.2015.

    Mandzo majstore , ali neki likuju neznam samo zbog cega jal zato sto si uspio

Komentiraj...
Vidi sve komentare