To je to što me zanima!

Oproštaj od Hajduka: Balakov je novi trener Kaiserslauterna?

Krasimir Balakov nakon susreta protiv Rijeke u srijedu odlazi u Bundesligu. Trenirat će posljednjeplasirani klub Kaiserlslautern, piše njemačka državna agencija (DPA)
Vidi originalni članak

Njemačka državna informativna agencija (DPA) objavila je u srijedu da će Krasimir Balakov sa sutrašnjim danom (četvrtak) postati novi trener nogometnog Bundesligaša Kaiserslauterna. Vijest su dan ranije objavili i drugi njemački mediji poput najčitanijeg europskog dnevnika Bilda.

Iz oba kluba odbijaju komentirati napise.

- Ne bismo nikakva imena niti potvrđivali niti demantirali – rekao je glasnogovornik posljednjeplasiranog bundesligaškog kluba Kaiserslauterna.

Iz Hajduka također ne žele ništa komentirati.

- Naš trener neće davati nikakve izjave na dan utakmice protiv Rijeke - rekao je glasnogovornik Hajduka Ante Bilić.

Znakovito je da iz oba tabora, osim što nisu htjeli komentirati, nisu niti demantirali da Balakov odlazi u Bundesligu. 

Hajduk od 18 sati igra jadranski derbi protiv Rijeke na Kantridi. Nakon poraza u derbiju protiv Dinama, Slaven Belupo opasno se približio "bilima" (na tri boda) i situacija u klubu je ozbiljna. Hajduk si ne smije dozvoliti novi kiks. 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • bbb Ivo 21.03.2012.

    Ha nije lose, dobit ce nesto love za odgodu stecaja, kad nema igraca za prodaju moze i trener. Steta dobar kao igrac na outu da bude dobar trener, steta za Hajduk a iza Hr nogomet.

  • hillel 21.03.2012.

    dobar trener odlazi,loši igrači i uprava,dinamo ima mamića i HNS i ništa od Hajduka još dugi niz godina nažalost do kad neka pravda dođe i u nogomet,pa da napokon i hnl bude NOGOMETNA,a ne lopovska liga

  • sspavlovic734 21.03.2012.

    šteta stvarno šteta

Komentiraj...
Vidi sve komentare