To je to što me zanima!

Oproštaj svjetskog prvaka sa stilom: Goran Borović slavio...

Glava mi je bila puna svega i nije mi bilo lako. Zahvaljujem svima, emocije su bile jače od mene, izjavio je kickboksač Goran Borović (38) nakon pobjede u oproštaju
Vidi originalni članak

Više od 240 puta slavodobitno je izašao iz ringa, a sinoćnju će pobjedu posebno pamtiti. Hrvatski kickboksač Goran Borović (38) pobijedio je Poljaka Tomasa Drabika u oproštajnoj borbi "TTS Sport Open & K1 Final Fight" koja se u subotu održala u Varaždinu.

- Nije bio problem meč, već organizacija cijele manifestacije. Glava mi je bila puna svega i nije mi bilo lako. Zahvaljujem svima koji su stigli i nikada ne plačem, ali jednostavno emocije su bile jače od mene - izjavio je nakon borbe emotivni Borović.

Hrvatski je borac pobijedio Drabika sudačkom odlukom na bodove u meču kategorije do 72,5 kilograma po K-1 pravilima pod otvorenim varaždinskim nebom.

Goran je dvaput bio svjetski prvak u savate-boksu (u kategoriji do 70 kilograma), K-1 i kickboksu. Više je puta osvajao pojaseve i u europskoj konkurenciji K-1 i savate-boksa, baš kao i srebro na prestižnim Svjetskim kombat-igrama u Rusiji.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • fenix77 22.06.2015.

    veliki borac i šampion iz malog kluba u blizini Varaždina, a iza svega stoji puno rada i zanesenjak, stručnjak i sportaš Mic Rožmarić. Takve stvari se rijetko pronađu na portalima i u medijima.

  • pajdo007 21.06.2015.

    to je varaždinski borac koji se bori od malih nogu i koji je u životu napravio sve sa svojim nogama i šakama, bez velike mediske i sponzorske pompe.

  • exer55 21.06.2015.

    ko je ovaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare