To je to što me zanima!

Plete: "Kovač je nametnuo dril, kod Bilića je bilo fleksibilnije"

U intervjuu za Sportske novosti oprostio se i treći hrvatski reprezentativac. Nakon Eduarda i Vukojevića, za Hrvatsku više neće nastupati ni golman Stipe Pletikosa
Vidi originalni članak

Meni nitko ne mora odavati kakav sam bio jer sam sebi najstroži kritičar. Nisam bio pravi, možemo raspravljati zašto je bilo tako, no nisam reprezentaciji donio obrane koje su joj bile potrebne. Jako mi je krivo zbog toga, prepričao je Stipe Pletikosa za Sportske novosti svoje brazilsko iskustvo. 

Za razliku od Vukojevića i Eduarda, Pletikosa ne misli da je u reprezentaciji vladala negativna atmosfera na SP-u.

- Atmosfera je bila pozitivna. Moglo je biti i bolje, Kovač je nametnuo disciplinu i možda je taj dril bio pretjeran. Kod Bilića je sve bilo fleksibilnije - kaže 35-godišnjak.  

- Nema tu jednog krivca za neuspjeh. Svi smo mi odgovorni i zaslužujemo kritike - zaključio je za Sportske novosti.

Cijeli intervju pročitajte u Sportskim novostima od subote.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • denis-zg 20.07.2014.

    Kad sam ja pisao da treba dati priliku Subašiću večina je govorila da nemam pojma i da je Stipe odličan! ...Stipe nikad nije na nekoj velikoj razini, prosječan golman koji je znao bljesnuti u svakoj desetoj utakmici no to nije dovoljno da bio bio u krugu dobrih golmana! Van terena je ljudina ali kao golmanu mu nemam baš za ništa zahvaljivati! ... Sretno mu bilo u daljnim klubskim obavezama!

  • spectator14 20.07.2014.

    "Davao je najbolje od sebe za reprezentaciju. Branio je kada nitko nije mogao zaustaviti protivnika."(jel ovo iz lektire neke?) "ali je bio dobar golman i najbolji što je Hrvatska ikada dala."(gdje,na PS?)

  • AnteG 20.07.2014.

    bravo Plete, svaka ti čast i hvala na svemu! I bravo Kovač!

Komentiraj...
Vidi sve komentare