To je to što me zanima!

Optužbe i na račun Iana Rusha: Namjestio ždrijeb Lige prvaka?

Sepp Blatter nedavno je priznao kako je vidio namještanje jednog ždrijeba europskog nogometnog natjecanja. A indikacije u namještanje prekjučerašnjeg ždrijeba Lige prvaka iznijeli su Katalonci...
Vidi originalni članak

Kao da nijedan ždrijeb Lige prvaka ne može proći bez optužbi za namještanje. Glasine su postale još jače nakon što je bivši predsjednik Fife Sepp Blatter priznao kako je vidio namještanje na jednom ždrijebu europskog natjecanja.

Iznimka tako nije bio ni ovosezonski ždrijeb faze po skupinama. Samo nekoliko sati nakon izvlačenja u Monaku na YouTubeu se pojavila izdvojena scena u kojoj Brazilac Roberto Carlos uzima jednu kuglicu iz posude dok govori, no potom je vraća u posudu, ponovno miješa kuglice i uzima drugu.

No nije samo Brazilac upleten u ovaj medijski skandal. Velšanin Ian Rush, ambasador finala koje će se odigrati u Cardiffu, prilikom odlaganja kuglice ispod stola držao je papirić s imenom kluba u lijevoj ruci, a potom ga, gledajući snimku, u kadar vratio u desnoj.

S obzirom da se na papiriću nalazilo ime Real Madrida, bio je to dovoljan razlog da se katalonski mediji raspišu o mogućem namještanju. Ipak, vjerojatnije je da se jednostavno radilo o nespretnosti Velšanina koji u nekoliko navrata tijekom ždrijeba nije mogao otvoriti kuglicu pa mu je u tome pomogao - Roberto Carlos.

Idi na 24sata

Komentari 143

  • kuršlus 29.08.2016.

    ****Admin****: Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali korisnici na portalu. Lp

  • LovroZG 27.08.2016.

    kakve pizdarije, pa Carlos je moro vratit kuglicu jer ih prethodno nije promiješao

  • crni2012 27.08.2016.

    Ma to su tamo madionicari ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare