To je to što me zanima!

Optužbe iz Brazila: Hrvatski igrači razbili su svlačionicu?!

Hrvatski igrači bijes nakon poraza od Brazila iskalili su razbijajući svlačionicu. Razbili su stol i dekorativne ukrase na zidovima, tako piše brazilski portal ESP...
Vidi originalni članak

Cijela svlačionica je prljava. Uprljali su sve što su mogli. U hodnicima su napravili poplavu, rekao je Andres Sanchez, direktor Corinthians Arene, stadiona na kojem su Hrvatska i Brazil otvorili Svjetsko nogometno prvenstvo.

Brazilski mediji otišli su korak dalje optuživši hrvatske igrače da su nakon 3-1 poraza od Brazila demolirali svlačionicu.

"Hrvatski igrači bijes nakon poraza iskalili su razbijajući stvari u svlačionici. Razbijen je stol i dekorativni ukrasi na zidovima", piše brazilski ESP.

Brazilci dodaju i kako su ljudi zaduženi za čišćenje morali ostati satima duže na stadionu kako bi očistili nered koji su navodno napravili hrvatski igrači.

No pitanje je kako su došli do tih informacija jer novinarima je strogo zabranjen ulazak u svlačionice tijekom održavanja Svjetskog prvenstva. Brazil je pobijedio Hrvatsku na otvaranju SP-a 3-1. Japanski sudac Yuichi Nishimura, uz Neymara, bio je najbolji brazilski igrač. Toliko je dobro sudio da je dobio i svoj crtić.

Idi na 24sata

Komentari 113

  • hamton 14.06.2014.

    bosanci

  • Zorba 14.06.2014.

    Trebali su napustiti teren poslije sramotnog penala, pa da otvaranje ostane zavazda upamceno. Barem bi se tako konacno zaustavilo suce, jer sve se u nogometu mijenja, ali sudacko uvjerenje ostaje netaknuto. Dokle?

  • SamoJaaa_1 14.06.2014.

    Sigurnooo :3 jesmo ... ma daj molim ih da začepe vuše ja sam zbog tih kradljivaca plakala cijelu noć :3 i najviše zbog Modrića

Komentiraj...
Vidi sve komentare