To je to što me zanima!

Optužnica navijaču koji se rukovao s Marinom Čilićem

Muškarcu koji je izazvao manji incident na kraju polufinalnog meča između Marina Čilića i Andyja Murrayja na Australian Openu prijeti optužnica...
Vidi originalni članak

Naime, zasad anonimni 22-godišnji muškarac u kockastom dresu ušetao je na teren unatoč brojnim zaštitarima na Rod Laver Areni, te je došao do Čilića i rukovao se s njime. Htio se rukovati i s glavnim sucem, ali potom su reagirali ne pretjerano žurni zaštitari i udaljili ga s terena. Čilić je nakon meča rekao da incident nije vrijedan spomena, te da se navijač s njim htio samo rukvati, ali cijela je okolnost u prilično neugodnu situaciju dovela organizatore Australian Opena zbog propusta u osiguranju.
“Ovakav je incident neprihvatljiv. Došlo je do velikog propusta u radu sigurnosne službe. Temeljna istraga bit će provedena i prikladne mjere bit će poduzete”, stoji u priopćenju Australskog teniskog saveza.
- Protiv muškarca iz Melbournea bit će podignuta optužnica zbog ometanja meča i neovlaštenog ulaska na teren - kazao je glasnogovornik lokalne policije. Tenisači i tenisačice tako i dalje ostaju ranjivi na upade navijača na teren unatoč pozivima organizatora turnira na povećanje osiguranja nakon napada nožem na Moniku Seleš od strane navijača Steffi Graf 1993. godine na turniru u Hamburgu. Tako je prošle godine jedan navijač na US Openu ušao na teren s namjerom da poljubi Rafaela Nadala u obraz, dok je Rogeru Federeru navijač pokušao staviti vlastitu kapu na glavu u finalu Roland Garrosa. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ducy18vk 29.01.2010.

    svaka mu cast ,nije nista napravio osim rukovao se i osao(tj pokusao odsetat da ga nitko ne primjeti al jbg) ...a na zadnjoj slici vidi se da mu je i sudac pruzio ruku...:D

Komentiraj...
Vidi sve komentare