To je to što me zanima!

Orepić: Sram me huligana, ali i Mamića koji je u svečanoj loži...

Koliko mi je neugodno zbog problema na tribinama, isto toliko mi je neugodno zbog svečane lože u kojoj sjedi čovjek koji ne poštuje hrvatske zakone, kaže ministar Vlado Orepić
Vidi originalni članak

Tehnički ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić zamjerio je vodstvu HNS-a što na utakmicama hrvatske reprezentacije na Euru u Francuskoj u svečanoj loži s predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom sjedi Zdravko Mamić.

- U našoj svečanoj loži sjedi čovjek koji ne poštuje hrvatske zakone i nad kojim USKOK provodi dvije istrage, ima dvije aktualne optužnice. Jedna je za štetu od 100 miljuna kuna i u kojoj se radi o igraču koji igra za reprezentaciju, a druga je optužnica za prijetnje - izjavio je Orepić u petak u intervju za Radio Dalmaciju.

Komentirajući nedavne nerede dijela navijača na tribinama sadiona u Saint Etienneu na utakmici Hrvatske i Češke, tehnički ministar unutarnjih poslova rekao je kako se "radi o Mamiću i Šukeru - to jednostavno trebamo reći". 

Orepić je je istaknuo kako mu je neugodno zbog problema na tribinama, ali da mu je isto toliko neugodno "i zbog svečane lože". Ponovio je kako je u Puli i Splitu počelo  procesuiranje 18 osoba koje su se do sada vratile iz Francuske u Hrvatsku.
 

Idi na 24sata

Komentari 565

  • Prstupak 27.06.2016.

    Heheh iskompleksirani i naivni internet torcidaši opet o Mamiću??? Evo oderao vas slovenski drugoligaš a uskoro kreće nova sezona HNL-a i novo deranje od Istre, Slavena,Rijeke, Osijeka &com a vi možete i dalje o sucima i Mamiću trubiti. Dao bog da hajdug sve izgubi i da konačno ostvarite "prijetnje" i izađete tj. ispadnete iz lige u niži rang natjecanja kamo i realno spadate.

  • ćeprolje 25.06.2016.

    Nažalost ministre ni ti ne bi smio tu sjediti

  • Ivek987 25.06.2016.

    Orepicu nije kriv Mamić što sjedi u svečanoj loži, krio ste vi što ne radite svoj posao, vi mu dozvoljavate da sjedi i da se sprda kako mu se prohtije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare