To je to što me zanima!

Hajduk našao žrtvu: Oreščanin slavi, zabio Caktaš, Jairo dao 2

Hajduk je u trenerskom debiju Siniše Oreščanina srušio Rudeš s 4:1 u Kranjčevićevoj. Najprije je autogol zabio Obanor, a onda su strijelci bili Caktaš i dva puta Jairo. Na kraju je za Rudeš zabio Tomičić
Vidi originalni članak

Rudeš je pao u Kranjčevićevoj. Loša sezona za oba kluba, ali Hajduk je nošen novom energijom i s nekoliko promjena u momčadi uspio nadigrati Rudeš i pobijediti s 4:1.

Pobjeda je mogla biti i uvjerljivija, ali je nekoliko dobrih pokušaja Hajduka obranio domaći golman. Poveli su gosti u sedmoj minuti autogolom Obanora. Bradarić je ubacio s lijeve strane, a Nigerijac je loptu nes(p)retno skrenuo u svoju mrežu.

Prednost je povećao Mijo Caktaš u 24. minuti. Ivanovski mu je dodao loptu, a Banić nije mogao ništa... Nakon gola, Caktaš je odlučio i asistirati. U 64. minuti je imao otvoren prolaz prema golu, išao je sam na golmana, ali je nesebično asistirao Jairu koji je zabio svoj prvi gol nogom u Hajduku. Brazilac je samo pet minuta kasnije povisio na 4:0.

Na samom kraju Rudeš je zabio utješni gol, loptu je u mrežu glavom pospremio Tomičić iz drugog udarca Rudeša na gol na čitavoj utakmici.

Hajduk je tako osvojio tri boda u debiju Siniše Oreščanina i dalje je na šestom mjestu, ali sada ima 20 bodova. Posljednji Rudeš je ostao na dva boda.
 

Idi na 24sata

Komentari 100

  • antonio1706 01.12.2018.

    Zašto dobivam baner za dvoboj 7 i 10.momčadi na ljestvici?

  • POTPEC 01.12.2018.

    Čestitke Hajduku na pobjedi. Samo bojim se da uprava opet nešto ne zasere pa ekipu opet zavedu na krivi put.

  • grk1 01.12.2018.

    Klub nastao na pljački i oni se ponose..e to je obraz..al tata i dalje uoravlja lutkicana:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare