To je to što me zanima!

Orešković: Hvala vam što ste nam donijeli osmijeh na lice

Čestitam igračima i stručnom stožeru osvajanje brončane medalje i plasman na svjetsko prvenstvo. Vidjeli smo vaš trud i timski duh, poručio je Tihomir Orešković
Vidi originalni članak

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Tihomir Orešković primio je u ponedjeljak igrače i stručno vodstvo hrvatske muške rukometne reprezentacije koja je na europskom prvenstvu u Poljskoj osvojila brončanu medalju i izborila izravan plasman na Svjetsko prvenstvo 2017. u Francuskoj.

- Čestitam igračima i stručnom stožeru na osvajanju brončane medalje i plasmanu na Svjetsko prvenstvo. Vidjeli smo vaš trud i timski duh. Vi ste mlada momčad i uvjeren sam da vas u budućnosti čekaju novi uspjesi. Svi se ponosimo vama i hvala vam što ste nam donijeli malo osmijeha na lica - rekao je premijer Orešković.

Jurica Galović/Pixsell

Predsjednik nadzornog odbora HRS-a Tomislav Grahovac zahvalio je predsjedniku Vlade na prijamu i izrazio nadu da će hrvatska rukometna reprezentacija biti često kod premijera nakon povratka sa velikih rukometnih natjecanja.

- Posebno sam zapamtio vaše riječi da ćete nas i u buduće pratiti jer su ovi sportaši najbolji promotori Hrvatske u svijetu. Znate da smo mi domaćini idućeg EP koje će se održati 2016. u Hrvatskoj i tu očekujemo veliku pomoć Vlade RH s Vama na čelu - kazao je Grahovac.

Kapetan reprezentacije Marko Kopljar predao je predsjedniku dva dresa i dvije lopte sa potpisima svih reprezentativaca za njegove sinove Filipa i Jakova koji imaju šest i osam godina.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • igorex_ 02.02.2016.

    bravo momci,sta rec, nek ovo bude tek prva u nizu medalja ove "nove" generacije

  • CelaviOsvetnik 02.02.2016.

    simpaticni tim.

  • paradiso77 01.02.2016.

    tako je!to su nase gradjevine!

Komentiraj...
Vidi sve komentare