To je to što me zanima!

Oršić: Ne znam kako bih opisao taj gol. Dobro sam je zahvatio.. Ivanušec: Vidjela se promjena

Tko bude, bude. Mi ćemo se pripremiti, bit ćemo spremni. Kako kuglice odluče, rekao je Ivanušec o mogućim protivnicima u šesnaestini finala Europske lige, a plan je bio spustiti loptu na zemlju
Vidi originalni članak

Mislav Oršić zabio je fenomenalan gol, osmi u zadnjih 13 utakmica u Europskoj ligi, za pobjedu Dinama kod West Hama (1-0) za proljeće u Europskoj ligi. "Modri" prvi put nakon sedam utakmica nisu primili gol.

- Stvarno smo sretni ovim rezultatom, trebala nam je pobjeda nakon lošijih rezultata. Nadam se da nam je ovo podstrek za dalje, moramo nastaviti dobro raditi i pripremati se za utakmice koje nas čekaju da što bolje završimo ovu polusezonu - rekao je strijelac pobjedničkog gola za Arenasport.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zabio je već u trećoj minuti sa samog kuta šesnaesterca. Bomba u suprotni kut, ušla je lopta od stative u mrežu.

- Ne znam kako bih to opisao. Jednostavno, odlučio sam se na udarac, dobro sam je zahvatio i ušlo je. Ovo nam je motivacija i moramo ovako nastaviti - dodao je Oršić.

Luka Ivanušec naglasio je zadovoljstvo prvom pobjedom Dinama na engleskom tlu od samostalnosti Hrvatske.

- Možemo biti jako zadovoljni igrom i rezultatom. Prikazali smo jako dobru igru, puno nam je značila jako dobra analiza poslije utakmice protiv Hajduka, vidjela se velika promjena i puno više samopouzdanja u igri. Stvarali smo dobre akcije i prilike i možemo biti zadovoljni - kazao je veznjak Dinama.

Kakav je uopće bio plan?

- Spustiti loptu na zemlju, to nam je falilo u prošlim utakmicama. Da stavimo loptu na tlo, da nema nabijanja, da igramo od noge do noge. Onda dobivamo samopouzdanje, i stoperi i svi ostali. Ova utakmica će nam donijeti puno toga dobroga za nastavak sezone.

Ždrijeb šesnaestine finala je u ponedjeljak u 13 sati. Dinamo će igrati protiv neke od trećeplasiranih momčadi iz Lige prvaka.

- Tko bude, bude. Mi ćemo se pripremiti, bit ćemo spremni. Kako kuglice odluče - kazao je Ivanušec.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • zera 10.12.2021.

    Ovima nije trebalo i to je prava istina

  • dasimize 10.12.2021.

    Igrali sa dječjim vrticem,i sada kao da su pobijedili neznam ti koga.

  • Mata777 10.12.2021.

    Voli on igrati protiv tih Engleza neka super.

Komentiraj...
Vidi sve komentare