To je to što me zanima!

Oscar za Oscara: Za najgore simuliranje nagradu dobija...

Kod rezultata 0-0 u 23. minuti 30-godišnji Argentinac Joaquín Oscar Larrivey uzeo je loptu ispred stopera Eibara, 26-godišnjeg Lilla, a onda se neobjašnjivo srušio...
Vidi originalni članak

Celta je u 32. kolu španjolskog prvenstva slavila kod Eibara 1-0 golom Nolita iz penala u 40. minuti, no slavlje je pomalo zasjenio katastrofalni pokušaj iznuđivanja penala od strane napadača Celte. 

Kod rezultata 0-0 u 23. minuti 30-godišnji Argentinac Joaquín Oscar Larrivey uzeo je loptu ispred desnog stopera Eibara, 26-godišnjeg Španjolca Lilla, a onda se neobjašnjivo srušio na travu. Za ovakvu glumu 44-godišnji sudac utakmice Carlos Velasco Carballo nije pokazao nikakvo zanimanje već je napadaču bez razmišljanja dao žuti za simuliranje, a Argentinac bi za svoju glumu, u skladu sa svojim srednjim imenom, uistinu trebao i dobiti Oscara

Larrivey je ove sezone zabio 11 golova i dijeli 12. mjesto na ljestvici strijelaca španjolske Primere s napadačem Barcelone Luisom Suarezom i Espanyolovim Garciom, ukupno jedan manje od Marija Mandžukića. Celta je trenutno deveta na ljestvici, a u sljedećem kolu u goste im dolazi Real Madrid. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • strmi007 20.04.2015.

    skoro mu prošlo

  • Stručni komentator 20.04.2015.

    nastavak rečenice iz naslova je: niski i ogorčeni Jordi Alba! Uz crni pojas (deseti dan) iz simuliranja, postao je i dobitnik Oscara!

  • lm62 20.04.2015.

    mani je simulirao to mu se klizalka odvezala

Komentiraj...
Vidi sve komentare