To je to što me zanima!

Osijek je stradao na Rujevici: Rijeka 'petardom' do 2. mjesta

GOROPADNI BIJELI Momčad Matjaža Keka nanijela je Osijeku peti poraz u osam utakmica MAXtv Prve lige te se vratila na drugo mjesto ljestvice. Rijeka je slavila 5-0
Vidi originalni članak

Iako se u Europi Matjaž Kek nije proslavio, u MAXtv Prvoj ligi definitivno počinje hvatati konce s novom momčadi. Rijeka je na Rujevici nastavila niz neporaženosti u HNL-u svladavši Osijek 5-0, čime je vratila drugo mjesto s dva boda zaostatka za Dinamom.

Bijeli su poveli u 16. minuti golom Bekima Balaja koji je iskoristio grešku Džolana, zaobišao golmana Mikulića i zabio u praznu mrežu. Novih 16 minuta prošlo je prije drugog gola Rijeke kojega je postigao Roman Bezjak. Slovenac je iskoristio popravni pokušaj nakon Mikulićeve obrane Balajeva udarca.

Prije odmora momčad Dražena Beseka primila je i treći gol, ovaj put nakon Bradarićeva kornera. Strijelac je bio Matej Mitrović.

Bekim Balaj zabio je novi gol za Riječane u četvrtoj minuti nastavka nakon Močinićeva proigravanja, a svoj je trenutak slave dočekao i Anas Sharbini u sudačkoj nadoknadi postigavši gol iz indirekta kroz živi zid Osječana.

Ostali su "bijelo-plavi" tako na sedam pobjeda u Rijeci, posljednjoj još u listopadu 2010. kada su slavili 5-1 pod vodstvom Branka Karačića. S Besekom, barem zasad, ne mogu uhvatiti pravu formu, na pet su osvojenih bodova iz osam kola na pretposljednjem mjestu, dva boda iznad fenjeraša Zagreba.

MAXtv Prva liga, 8. kolo:

  • Rijeka - Osijek 5-0 (Balaj 16', 49', Bezjak 32', Mitrović 43', Sharbini 90+3')
Idi na 24sata

Komentari 97

  • Ljuke Nebohodach 31.08.2015.

    Drag mi je Osijek, ali taj klub je totalno propao. Ovo je druga liga sto oni rade i kako igraju.

  • 31.08.2015.

    hahaha i onda meni ovi dalmoši govore da tomečak otišao ,,,pa ristovski odličan i za male pare došao....hahahaha a ne njihov milić doša kao fol za kikiriki igrati....hahahahaha

  • knez_Trpimir_ 31.08.2015.

    Mogu oni sad razbijati Osijek i hvaliti Keka ,ali je činjenica da je Kek jedini krivac za ispadanje iz Europe jer je pripreme odradio katastrofalno i jedini cilj mu je bio iživljavanje nad slovenskim provoligašima

Komentiraj...
Vidi sve komentare