To je to što me zanima!

Osijek pozvao navijače: Dođite nam pomoći u čišćenju snijega

Vremenske neprilike mogle bi upropastiti ili čak odgoditi utakmicu Osijeka i Intera u Gradskom vrtu. Travnjak je pun gustog sloja snijega, a iz kluba pozivaju navijače da im pomognu u čišćenju
Vidi originalni članak

U subotu od 15 sati utakmicu bi trebali odigrati Osijek i Inter Zaprešić. Pišemo trebali jer je travnjak Gradskog vrta potpuno prekriven snijegom. Iz uprave Osijeka dosjetili su se popularnog riješenja. Pozivaju sve navijače da dođu pomoći u čišćenju stadiona, a priopćenje uprave Osijeka prenosimo u cijelost.

"Uslijed veće količine snježnih oborina u našem gradu, moguće je kako će biti nužno odraditi akciju čišćenja nogometnog terena na našem stadionu, kako bi se omogućili uvjeti za odigravanje subotnje utakmice između Osijeka i Intera.

Stoga iz našeg prvoligaša pozivaju sve navijače, simpatizere i prijatelje Kluba koji su, uz naše zaposlenike i igrače, spremni dragovoljno sudjelovati u ovoj akciji - da nas u subotu ujutro svakako prate na društvenim mrežama. 

Odluka o pozivu u 9h

Tada ćemo imati konkretnije informacije o mogućem okupljanju u Gradskom vrtu i svim drugim pojedinostima, ako bi se krenulo u takav način uklanjanja snježnog pokrivača s travnjaka. Prethodno će se vidjeti koliko je snijega napadalo i utvrditi na koji će ga način biti najučinkovitije ukloniti.

Dakle, sve potrebite informacije objavit ćemo tijekom subotnjega jutra. Hvala vam svima na pozornosti!"

Vremenska prognoza kaže da će sutra oko 15 sati u Osijeku biti -1 stupanj, pa bi travnjak čak i očišćen mogao biti zaleđen, tvrd i težak za igru što sigurno neće pogodovati domaćinima koji su veliki favoriti.

Također, iz kluba su najavili da će svi navijači koji dođu pomoći u čišćenju dobiti besplatne karte za utakmicu.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Gademz_1 15.12.2018.

    Treba uprava igrace potjerat da ociste, da se malo i zagriju usput

  • st.hrvatska 15.12.2018.

    To je pravi klub i pravi navijači. Živit sa klubom, bit uz njega u dobrim i lošim vremenima.

  • jo2hn8ny 15.12.2018.

    A hoće li biti kulenove seke i debricinki, te kuhanoga vina?

Komentiraj...
Vidi sve komentare