To je to što me zanima!

Osijek uzeo Rudešu 'desetku', a doveli su i braniča Stuttgarta

Karlo Kamenar dolazi kao osvježenje za ofenzivu, a zadnje četiri sezone igrao je za Rudeš. Prošle sezone je u 34 utakmice zabio šest golova i namjestio isto toliko. Uz njega je stigao i Stjepan Radeljić iz Njemačke
Vidi originalni članak

Osijek je odmah po završetku sezone počeo raditi na igračkom kadru za sljedeću sezonu. Zoran Zekić povest će svoje pulene već u prvom pretkolu Europske lige, a prve utakmice se igraju 12. srpnja.

Dotad, sve mora biti kao 'po špagi' pa je klub danas potpisao dvojicu novih igrača, Karla Kamenara (24) i Stjepana Radeljića (20).

Kamenar dolazi kao osvježenje za ofenzivu, a zadnje četiri sezone igrao je za Rudeš. Prošle sezone je u 34 utakmice zabio šest golova i namjestio isto toliko. Riječ je o igraču koji je prošao nogometnu školu Dinama.

Za Rudešane, hit HNL-a prethodnog proljeća, ovo je već 11. udarac u kratkom roku. Alaves je povukao svoje igrače iz kluba, otišao je trener Aira, a u Rudešu sljedeće sezone neće igrati ni Karlo Lulić (otišao u Beveren) kao ni Toni Borevković (otišao u Rio Ave).

Radeljić je stoper koji može igrati sve pozicije u obrani po potrebi. Njemu je pak istekao ugovor sa Stuttgartom pa je Osijek Nijemcima uplatio 200 tisuća eura odgovarajuće naknade za razvoj.

Tamo je stasiti branič igrao za drugu momčad, a sada će se pokušati nametnuti Zoranu Zekiću.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 10.06.2018.

    Koliki je ovaj

  • alija98 10.06.2018.

    Jos da dovedu boljeg trenera

  • markomatić_2 10.06.2018.

    Gdje vi tu vidite pojačanja?

Komentiraj...
Vidi sve komentare