To je to što me zanima!

Osijek zna kako se voli repka: I rukometaši rasprodali tribine

Hrvatska rukometna reprezentacija večeras u Osijeku u 18 sati igra prvu utakmicu kvalifikacija za EP 2014. godine protiv Slovačke. Gradski vrt je rasprodan u par sati
Vidi originalni članak

Želio bih da nas Osječani dočekaju kao što su dočekali nogometaše protiv Walesa. Nadam se da ćemo imati jednaku podršku, zaželio je Slavko Goluža nakon utakmice hrvatske nogometne reprezentacije u Osijeku.

 I Slavonci su njegove želje i uslišali. Dvorana Gradski vrt rasprodana je u samo nekoliko sati, a Hrvatsku će u današnjoj (18 sati) utakmici protiv Slovačke bodriti maksimalnih 3500 navijača. Početak kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2014. pred gledateljima kakve su Goluža i 'kauboji' mogli samo poželjeti.

- U Osijeku nas je svaki put bodrila puna dvorana. Da sam ne znam koliko ulaznica dobio, sve bih ih mogao podijeliti - rekao je Slavonac iz Đakova Domagoj Duvnjak.

Izbornik ne može računati na ozlijeđene Blaženka Lackovića i Ivana Balića. Nema ni planiranog Lovre Šprema, Ninčevića, Loserta... U odnosu na Olimpijske igre novi su Ivić, Batinović, Musa, Matić, Slišković i Josip Valčić.

Goluža je najavio tešku utakmicu sa Slovacima, no pred Slavoncima koji su još jednom pokazali kako se voli reprezentacija nema straha. Osijek voli sport, red je da im se 'kauboji' zahvale uvjerljivom pobjedom.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • k dog 31.10.2012.

    idmo na tekmu

  • ikdominator 31.10.2012.

    SRBIJA-RUSIJA RUKOMET X

  • Antisa_1 31.10.2012.

    pogledajte samo Slavonija i Slavonci imaju naj losij standard zivota u Hrvatskoj ,daju zadnju lipu za repekine utakmica za razliku od bogatih Zagrepcana koji tjeraju neke prkose i inate protiv HNS-a i Mamica !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare