To je to što me zanima!

Oslobođen Torcidaš optužen za napad na suca Brunu Marića

To je odluka sutkinje na prvom ročištu održanom zbog incidenta u Stobreču na zahtjev branitelja, odvjetnika Vinka Gulišije. Zbog pokušaja nanošenja teške ozljede 22-godišnji mladić je proveo preko tri mjeseca u pritvoru
Vidi originalni članak

Optuženi navijač za napad na suca Brunu Marića pušten je iz pritvora, ali uz mjere opreza napuštanja Splita te javljanja u policijsku postaju jednom tjedno, piše dalmatinskiportal.hr

To je odluka sutkinje na prvom ročištu održanom zbog incidenta u Stobreču na zahtjev branitelja, odvjetnika Vinka Gulišije. Zbog pokušaja nanošenja teške ozljede 22-godišnji mladić je proveo preko tri mjeseca u pritvoru.

Na suđenju je, inače, svjedočio Bruno Marić, odvjetnik Vladimir Gredelj te vozač Siniša Veliji. Prvi put je Marić otkrio ime četvrte osobe za stolom, prema njegovim riječima, radi se o jednom nogometnom sucu Jakovu T.

Na pitanje optuženog, Marić je javno priznao da je imao pištolj, ali da je to rekao nakon napada. Prethodno je pak utvrdio da se u Splitu osjeća sigurno.

Za početak treba naglasiti i da je Gredelj, iako samo svjedok, u sudnici govorio da je sustav tolerantan prema onome što se dogodilo i pridružio se prijedlogu optužbe da ostane u pritvoru.

Mladić, koji je pušten na slobodu, rekao je da će se vratiti životu  s roditeljima i nastaviti fakultet, te da neće odlaziti u službene prostorije Torcide na uporno inzistiranje sutkinje.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • kakogod 27.01.2017.

    Za borbu protiv mafije 3 mjeseca u pritvoru, a mafijaši čekaju suđenje i presudu na slobodi... Samo u Hrvatistanu.

  • Mercedes s klasa 26.01.2017.

    Poruka je da ukoliko ides nekoga ubiti da to zavrsis taj isti tren jer u suprotnom ces biti oslobodjen i postat ces heroj sire okolice. Za povratit

  • rođo101 26.01.2017.

    ovo je za svaku pohvala i hvala hravtskom pravosuđu! bože ,ili da mi samo znat gdje ovi hrvatski prekršajni sudci polazu ove svoje kurseve,jer ovo kako oni sude to mogu radit samo kursisti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare