To je to što me zanima!

Ostaje u Oklahomi: Westbrook u 'džep' stavlja 85 mil. dolara

Zahvalan sam što mogu produljiti ugovor s Thunderom i nastaviti igrati za jedinu momčad čiji sam dres nosio, sa strašću, od drafta, rekao je Westbrook
Vidi originalni članak

Američki košarkaš Russell Westbrook je produljio ugovor s NBA momčadi Oklahoma City Thunderom na još tri godine za 85 milijuna dolara.

- Zahvalan sam što mogu produljiti ugovor s Thunderom i nastaviti igrati za jedinu momčad čiji sam dres nosio, sa strašću, od drafta - kazao je Westberook koji je pet puta izabran u All star momčad.

Oklahoma City je prije mjesec dana ostala bez druge zvijezde Kevina Duranta koji je potpisao s Golden State Warriorsima i Westbrook će iduće sezone predvoditi momčad pokušavajući nadmašiti prošlogodišnji učinak s prosječno 23,5 koševa, 10,4 asistencija i 7,8 skokova po utakmici.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Paul_George_13 06.08.2016.

    Svaka cast Majstoree!! Ako OKC bude top 4-5, MVP nije upitan za sljedecu sezonu, takodjer, kao ni Triple-double rekord.. I da, za vas sto isticete tih 85 miliona, igrac poput Westbrooka bi dobio max gdje god otisao, zato vam ta prica ne pije vodu.. Loyalty over Royalty

  • montello 05.08.2016.

    oklahoma ce se boriti za 8 mjesto,on ce još 1 sezonu odigrat onda byae bye

  • TheUnity 05.08.2016.

    Zelim da mi neko strucan kaze kakve su sanse Bullsima i koji im je max domet s pvom ekipom? Hvala

Komentiraj...
Vidi sve komentare