To je to što me zanima!

"Ostat ću u Real Madridu i ako ne osvojimo naslov "

Nijemac na čelu Real Madrida, Bernd Schuster, izjavio je kako ostaje na trenerskoj poziciji čak i ako ne osvoji naslov u španjolskom prvenstvu
Vidi originalni članak

Real na vrhu ljestvice ima i dalje ima prednost od četiri boda ispred drugoplasirane Barcelone, aIi je poražen u posljednje dvije prvenstvene utakmice (Deportivo, Valencia).
Iako je Schuster uvjeren u osvajanje titule u Primeri, kaže da i ukoliko Real ne osvoji naslov, to neće biti presudno za nastavak njegovog rada u klubu.
- Predsjednik Ramon Calderon mi je rekao kako ću ostati na klupi čak i ako ne osvojimo naslov ove godine, jer gradimo novu momčad. Sada na ljeto na red dolazi drugi dio plana izgradnje momčadi, a u naslov ove sezone sam ionako uvjeren. Imam potpuno povjerenje u predsjednika - rekao je Schuster.
- Znam da ima mnogo kritika na moj račun, ali me to ne smeta. U Real Madridu je bolje čitati novine što je manje moguće. Kad momčad igra lošije svakakve priče se izmišljaju po novinama, pa tako i neke nepostojeće o nekim konfliktima. Izgubili smo jednu ili dvije utakmice, ali nismo izgubili formu - dodao je njemački stručnjak.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare