To je to što me zanima!

Ostavila fakultet zbog ljubavi: Zovu je nasljednicom Wande...

Odlazak Icardija u PSG ostavio je Seriju A bez vatrene Wande Nare, ali ju je zamijenila druga vruća Argentinka. Talijansku scenu izabranica nogometaša sada je preuzela zgodna Agustina Gandolfo
Vidi originalni članak

Svađe, napadi, prepirke i visoke tenzije. Tako je izgledalo zadnje razdoblje u talijanskom velikanu Interu zbog Maura Icardija i njegove supruge i menadžerice Wande Nare. Naime, Wanda nije bila zadovoljna statusom svoga supruga u klubu, kao niti on sam, pa je tražila novi klub za njega. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Inter je tako Maura poslao na posudbu u PSG, a s njim je naravno otputovala i Argentinka poznata po svom dugom jeziku, propalom braku s Maxijem Lopezom i provokativnim fotografijama na društvenim mrežama. 

Iako će mirnije biti u prostorijama talijanskih klubova gdje Wanda više neće voditi rasprave, u loži će i dalje biti vruća Argentinka, ali ne ona. Njezino mjesto "preuzima"  Agustina Gandolfo, manekenka i influencerica, djevojka napadača Lautara Martineza.

Agustinu i Lautara je prije godinu dana spojila upravo Wanda, a  Agustina je zbog ljubavi ostavila fakultet u Argentini i preselila se u Italiju kako bi bila uz svog dragog.

Zahvaljujući provokativnim fotografijama na Instagramu o njoj se brzo pročulo, a broj pratitelja u posljednjih nekoliko mjeseci na Instagramu joj se učetverostručio i sada ju prati čak 379.000 korisnika.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • It's kišing 26.09.2019.

    Barem neće uzeti mjesto na faxu i poslije na poslu nekom tko to stvarno zaslužuje

  • 26.09.2019.

    dobra

  • branimir220250 26.09.2019.

    A jako dobro joj išlo🤣😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare