To je to što me zanima!

Ostavila ga preko Instagrama: S NBA zvijezde na - plesača...

Starleta Amber Rose je sa svojih 13,5 milijuna pratitelja na Instagramu podijelila kako je NBA zvijezdu Toronto Raptorsa zamijenila plesačem i svjetskim prvakom u latino plesovima Valentinom Čmerkovskijem
Vidi originalni članak

Amber Rose starleta je koja svojim izjavama, ali prije svega golišavim fotografijama plijeni pažnju obožavatelja. A njih je čitava vojska. Samo na Instagramu bujnu Amber prati nevjerojatnih 13,5 milijuna obožavatelja.

I sa svima njima starleta je odlučila podijeliti veliku promjenu u svom životu. Objavom fotografije na kojoj se ljubi s Valentinom Čmerkovskijem i komentarom 'moja ljubav' Amber je javno objavila prekid s NBA zvijezdom Terenceom Rossom i potvrdila vezu s plesačem.

Košarkaša Toronto Raptorsa zamijenila je sjajnim ukrajinskim plesačem. Čmerkovski uz ukrajinsko ima i američko državljanstvo i čovjek je koji je dva puta osvajao Svjetsko prvenstvo u latino-američkim plesovima, 14 puta prvenstvo SAD-a, ali je i velika televizijska zvijezda s obzirom da je dva puta pobijedio u američkom Plesu sa zvijezdama.

Nakon profesionalnih uspjeha, Valentinu se očito posrećilo i u ljubavnim vodama. Pogotovo ako se prisjetimo nedavne Amberine izjave.

- Probala sam nedavno seks u troje. Bili smo djevojka, muškarac i ja. Žena mi je smetala, bilo bi bolje da sam bila s dva muškarca. Napravila sam to jer previše pričam o seksu, a premalo skupljam nova iskustva - otkrila je Amber, a vi u nastavku otkrijte zašto je na Instagramu prati 13,5 milijuna ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 153

  • tomicalomica 08.01.2017.

    Ha moš mislit , jedna u nizu instagram Starleta ...siguran sam da će biti brižna majka :-((( zoološki vrt !!

  • blizanac sb 08.01.2017.

    Ma trpali bi mi svi u nju k'o u špajzu, samo se pravimo fini...

  • frano4 07.01.2017.

    13.5 milion buda je prate na instagramu

Komentiraj...
Vidi sve komentare