To je to što me zanima!

Ostavite kabanice i kišobrane: Maksimir će biti bez kapi kiše

Kad oblaci prijete, Maksimir je pun. Ne bi bilo ugodno pokisnuti na tribinama, ali najava kiše nije zastrašila navijače kojih će na stadion stići oko 30.000, a i vrijeme im se, čini se, smilovalno zbog odvažnosti...
Vidi originalni članak

Dinamo večeras na Maksimiru otvara svoju utrku u Ligi prvaka unutar skupine C. Atalanta je prvi protivnik na listi Zagrepčana, a susret je zakazan u 21 sat. Budući da je najavljeno preko 30.000 gledatelja na maksimirskim tribinama, iz kluba mole da se na stadion dođe barem u 20 sati, a dodatan razlog je i pripremljena velika koreografija. Postoji samo jedan strah - hoće li biti kiše? 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema portalu AccuWeather, srijeda će u Zagrebu biti svježija nego li što su bili dani prije, a osim Atalante, Zagreb će posjetiti i kiša. Ipak, srećom za navijače Dinama, kiša bi trebala prestati prije nego li krene susret i to nekoliko sati ranije. 

Naime, od 14 sati krenut će razvedravanje, a mogućnost oborina je minimalna. Temperature će u popodnevnim satima biti od 14 - 16 stupnjeva Celzijevih. Sat vremena prije same utakmice, kada će i svi navijači, više-manje, biti već na tribinama i pripremiti veliku koreografiju, bit će djelomično oblačno, ali bez oborina.

Do kraja utakmice temperatura bi se trebala zadržati na relativno ugodnih 13-14 stupnjeva, ali i dalje bez kapi kiše. A ako je vjerovati onoj - poslije kiše dolazi sunce - možemo se nadati da će i hrvatskom prvaku rezultatski "svanuti sunce" u Ligi prvaka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • MateCro 18.09.2019.

    Ja dolazim gol sa a na pitom ću si izraditi grb Dinama da vide Talijani kakvu pragiju lavovi imaju.

  • Mthesecond 18.09.2019.

    Nema kise da pomogne kad je trebas :)) U kisnim uvjetima mozda bi se mogao izvuci bod,teski uvjeti bi odgovarali Dinamu,a ovako sve ide na ruku tj nogu Atalanti..

  • 18.09.2019.

    Hahaha i meni jutros na aplikaciji bilo bez kiše a fino sam oko 10 pokisao ,kad sam si išao po gablec.Ma Vakula i ekipa imaju sposobnosti da i za jučer promaše prognozu.Ali baš me briga ,neka Dinamo pobijedi,a vrijeme kak bude ,bit će

Komentiraj...
Vidi sve komentare