To je to što me zanima!

Ostvario se najgori scenarij: Futacs potrgao križni ligament

Utvrđeno je da se kod našeg napadača Marka Futacsa radi o ozljedi prednjeg križnog ligamenta lijevog koljena koja zahtijeva operativni zahvat i dužu postoperativnu rehabilitaciju, poručili su iz Hajduka
Vidi originalni članak

Najbolji strijelac HNL-a prošle sezone, Hajdukov Marko Futacs ozlijedio se u sinoćnoj utakmici protiv Dinama nakon duela s Filipom Benkovićem. Futacs je morao napustiti igru, a danas su se ostvarila ona najgora predviđanja - Futacs je ozlijedio ligamente koljena i s terena će izbivati neko duže vrijeme.

- Temeljem kliničke i dijagnostičke obrade koja je danas u Splitu promptno učinjena, utvrđeno je da se kod našeg napadača Marka Futacsa radi o ozljedi prednjeg križnog ligamenta lijevog koljena koja zahtijeva operativni zahvat i dužu postoperativnu rehabilitaciju. Najbolji strijelac HT Prve lige 2016/2017 Futacs se, podsjetimo, ozlijedio u sinoćnjoj utakmici protiv Dinama na maksimirskom stadionu te je sredinom drugog dijela morao napustiti igru. Radi se o teškoj ozljedi, a pregled je, nažalost, potvrdio najgora predviđanja - objavio je Hajduk na službenoj internetskoj stranici.

Ova ozljeda vrlo je česta kod nogometaša i oporavak može trajati i do šest mjeseci. Posljednji primjer ovakve ozljede je ona Zlatana Ibrahimovića, ali Šveđanin se oporavlja brže od očekivanog. Nadamo se da će situacija biti ista i s Futacsem.

- Sve nas je u klubu rastužio taj događaj, znamo tko je Marko i koliko je puno u prošloj sezoni i na početku ove dao za Hajduk. Sigurno je da će Hajduk to znati cijeniti. Razmišljamo stoga i o tome da mu se ponudi novi ugovor već sada jer niti u jednom trenutku ne smijemo zaboraviti da je Marko i kao nogometaš i kao čovjek dio nas - kazao je sportski direktor Mario Branco.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • ime korisnika 08.08.2017.

    Pa on je cesto ozlijeden.

  • TheSpecialOne_1 08.08.2017.

    Brzo ozdravi legendo

  • Nenaivan 08.08.2017.

    Bome jest najgori ! I meni je pukao.....jos jedan dan na poslu za sicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare