To je to što me zanima!

Otac Novaka Đokovića napao komentatora RTS-a

Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića, upao je u studio RTS-a nezadovoljan kako komentator prenosi meč između Novaka i Rafaela Nadala
Vidi originalni članak

Otac najboljeg srpskog tenisača Novaka Đokovića, Srđan, upao je prošle subote u studio RTS-a nezadovoljan kako je novinar Nebojša Višković komentirao prijenos polufinala u Hamburgu između Rafaela Nadala i njegova sina Novaka, donosi Pres.
Prema njegovu mišljenju, Višković nije dovoljno navijao za Novaka u tome meču.
Nije bilo prijetnji, ali je cijela situacija bila poprilično neugodna, rekao je poslije jedan od novinara RTS-a koji su bili prisutni. Nakon što se sve smirilo, komentator je nastavio s prijenosom. No Novakov stric Goran otišao je korak dalje. Nakon polufinalnog meča nazvao je Viškovića i nije birao riječi u obračunu s novinarom. Detalji razgovora su poznati samo najužem krugu prisutnih, ali se moglo saznati da je razgovor bio dosta neugodan. Poznati srpski komentator Nebojša Višković nije htio komentirati cijeli slučaj. Iz izvora bliskih komentatoru, saznaje se da je Višković prvo htio obavijestiti javnost o cijelom incidentu, ali se ipak predomislio. Novinar je navodno u vrlo dobrim oodnosima sa samim tenisačem, pa mu nije htio stvarati neugodnosti uoči skorašnjeg nastupa na Roland Garrosu.
 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nogometas05 22.05.2008.

    Čista Srpska posla-fuj!!!

  • torcida_4ever 22.05.2008.

    ma svi su srbi neodgojena đubrad!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare