To je to što me zanima!

Oteli Spursima': West Hamu ide bitka za Olimpijski stadion

Prednost West Hama pred Tottenhemom je u tome što uprava 'čekićara' u svojim planovima ima namjeru zadržati atletsku stazu. Konačnu odluku donosi vlada
Vidi originalni članak

Prema izvještajima otočkih medija, West Ham je pobijedio gradskog rivala Tottenhama u bitci za dobivanje prava na korištenje usluga Olimpijskog stadiona u Londonu nakon Igara 2012. godine. Uprava tvrtke Olympic Park Legacy Company (OPLC), kojoj je povjerena odluka o budućnosti Olimpijskog stadiona, sastat će se u petak ujutro kako bi odlučila kome povjeriti upravljanje velebnim izdanjem, a engleski mediji pišu kako će West Ham odnijeti pobjedu.

Iako će konačnu odluku donijeti britanska vlada i londonski gradonačelnik Boris Johnson, očekuje se da će se oni voditi prema preporukama OPLC-a, a on bi trebao prevagnuti na stranu West Hama. Prednost West Hama pred Tottenhemom je činjenica da uprava "čekićara" u svojim planovima ima namjeru zadržati atletsku stazu. U Tottenhamu žele od Olimpijskog stadiona napraviti isključivo nogometni stadion, što znači i rušenje atletske staze.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Frank Ribery 10.02.2011.

    dao sam ti plus

  • m4j 10.02.2011.

    suopce mi se ne svida stadion,..nekako koda je napravljen prije 30 godina..i mrzim atletsku stazu na nogometnom stadoinu!!!

  • domba18 10.02.2011.

    koji če im kk kad ispadaju u 2 ligu

Komentiraj...
Vidi sve komentare