To je to što me zanima!

Otkaz Ibričiću: Gaziantepspor Senijada poslao u Kasimpasu

Gaziantepspor je raskinuo ugovor s Senijadom Ibričićem, kojeg su na početku ove sezone posudili iz moskovskog Lokomotiva. Novi Senijadov klub je Kasimpasa
Vidi originalni članak

Turski prvoligaš Gaziantepspor raskinuo je ugovor s reprezentativcem BiH Senijadom Ibričićem, kojeg su na početku ove sezone posudili iz moskovskog Lokomotiva.

Ibričić je ima ugovor do kraja sezone s Gaziantepsporom, ali turski klub odlučio je im bivši igrač Hajduka i Zagreba više nije potreban te su ga proslijedili u Kasimpasu.

- Ugovor Senijada Ibričića s našim klubom je raskinut. Ugovor o posudbi igrača koji je naš klub imao s Lokomotivom iz Moskve prebačen je na turski klub Kasimpasu. Zahvaljujemo Ibričiću na suradnji i želimo mu uspjeh u budućoj karijeri - objavili su iz Gaziantepspora.

Ibričić je 2011. godine otišao iz Hajduka u Lokomotiv za pet milijuna eura, a na početku ove sezone ruski klub ga je posudio Gaziantepsporu. Za turski klub Ibra je ove sezone odigrao 14 utakmica te zabio dva gola i imao dvije asistencije.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • WOMANIZER 05.01.2013.

    jedva pričitam ovo prezime! lol

  • Hary_1 05.01.2013.

    Kakva Turska, samo da Maminjo ovo nanjuši, a prema mojim informacijama, već je ušao u pregovore i do kraja siječnja je u dinamu. Dinamo je Maminju svetinja, ako ne uspiju u LP imat će repku BiH u srcu RH.

  • beki_vk 05.01.2013.

    Sad kad bi Hajduk bio pametan, pa bi poslali ponudu za njega i vratili kralja :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare