To je to što me zanima!

Otkrivamo Dalićev sastav za Tursku: Promjene u napadu, na krilu, ali i na bočnoj poziciji!

Promjena će sigurno biti, a na kojim pozicijama, to za sada možemo samo nagađati, no s popriličnom sigurnošću da će se nagađanja pokazati točnima, u prvom redu zbog toga što izbornik i nema previše izbora.
Vidi originalni članak

Uoči dva ogleda na otvaranju kvalifikacija za Euro izbornik Zlatko Dalić je kao minimalan cilj postavio osvajanje četiri boda. Nakon domaćeg remija s Walesom, za ispunjenje cilja treba mu pobjeda u utorak u Turskoj. Konačni Dalićev cilj je 17-18 bodova, koliko bi po njegovom računu trebalo biti dovoljno za plasman na Euro, i što ih prije skupi, tim bolje. Pitanje je s kojom će postavom Dalić krenuti u utorak na Turke u Bursi, a on sam je na tu temu kazao:

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • Toto87 27.03.2023.

    Kramaric i Pasalic, kao sto znamo nema koristi. stanisic za juranovica, majer desno krilo, musa spica. ivanusec rezerva za sredinu.

  • 27.03.2023.

    Bočkaj

  • aciviij 27.03.2023.

    Nema nikakve brige za krilo, Vlašić je tu ..... Makar ne igrao pola godine u klubu, Vlašić kod Dalića uvijek ima rezervirano mjesto (da mu ne potonu sve lađe) ... Već sada ima više utakmica za reprezentaciju nego sve zajedno za Everton, West Ham i Torino (svjetski fenomen) .... Ostane li Dalić izbornik, taj nogometni poluproizvod, će po broju utakmica obići mnoge istinske legende.

Komentiraj...
Vidi sve komentare