To je to što me zanima!

Otočki mediji: Slaven Bilić je želja igrača Tottenhama

Porazom od Stoke Cityja, već šestim u osam kola Premiershipa, Ramos je došao na rub otkaza. Za mjesto njegova nasljednika kandidira naš izbornik
Vidi originalni članak

Ako je prvi korak u pokušaju spašavanja sezone zapošljavanje trenera koji je u stanju komunicirati s igračima, a istovremeno ima i viziju za izlaz iz krize, tko bi to mogao biti? Kao logično rješenje nameće se Slaven Bilić, napisao je u svojoj kolumni za list This is London engleski novinar Matthew Norman. Odmah potom dodao je i razloge zašto Bilić možda i ne bi bio idealan izbor. No ni većina drugih trenera neće pohrliti na White Hart Lane.
- Bilića u Tottenhamu smatraju spasiocem, no njegov nedostatak iskustva u vođenju kluba čini ga preriskantnom opcijom. S druge strane, bilo koji od dokazanih trenera bio bi lud da preuzme ekipu u ovakvoj situaciji - misli Matthew Norman.
Daily Mail je još tijekom vikenda donio priču kako je Bilić velika želja - igrača. Navodno su nezadovoljni igrači ispitivali Modrića i  Ćorluku o mogućnosti da Bilić preuzme Spurse. U istom tekstu stoji i tvrdnja kako je glas svlačionice toliko jak da bi se mogao proširiti i do uredskih prostora ukoliko Tottenham ne postigne dramatičan napredak u ogledima s Udineseom i Boltonom.
O nastojanju igrača da dovedu Slavena Bilića na klupu svoje momčadi piše još nekoliko britanskih portala, koji dodaju i kako je Slaven Bilić zbog reprezentacije odbio ponude West Hama i Man. Cityja. Iako je Bilić odbio obje ponude uz objašnjene da ne želi napustiti Hrvatsku prije završetka SP-a, Englezi su se svejedno raspisali o "Biliću u Tottenhamu"... Ishod je lako predvidjeti.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Silvaa 20.10.2008.

    Bolje da ode il bar da preuzme klupu Tottenhama i ostane izbornik sve do svjetskog...ovaku priliku bolje da si uzme,jer sa ovom momčadi koju sad Spursi imaju može u ligu prvaka...

  • Ivan_ST 20.10.2008.

    ma neka Englezi i Švabi pišu koliko hoće - naš Slavenj je junak i pravi čovik. To se neće do SP2010 za nikakvu kunu ovoga svita prominiti i zato ga svi volimo!

  • Consigliere 20.10.2008.

    ma neće slaven otići ni da ga Man Utd zove

Komentiraj...
Vidi sve komentare