To je to što me zanima!

Otpali s Repešina popisa jer su bili na NBA draftu

Ante Tomić i Damjan Rudež neće putovati na prijateljski turnir u Atenu, ali morat će biti spremni uskočiti u slučaju ozljede nekog od igrača
Vidi originalni članak

Pobjeda i poraz u Sloveniji, dominantno izdanje protiv slabašnog Irana te 1-1 u Crikvenici protiv agresivnih Australaca rezime je prvog dijela priprema hrvatske košarkaške reprezentacije, koja u nedjelju putuje u Atenu, gdje ju očekuje nastup na Acropolis kupu prije početka kvalifikacija za Olimpijske igre (od 14. do 20. srpnja). Planinić i Barać se oporavljaju od ozljeda, a Rudež i Tomić očekivano su otpali s popisa, no moraju biti spremni ozlijedi li se netko, a plasira li se reprezentacija u Peking, opet će joj se priključiti. Riječ je o dvojcu koji je zbog odlaska na NBA draft propustio desetak dana priprema, što se itekako osjetilo.
- Očekivao sam, ipak me predugo nije bilo. Meni je velika stvar uopće biti u reprezentaciji - priznao je Rudež, novi član Olimpije, no centar Zagreba više je razočaran.
- Možda i jesam očekivao, ali nije mi svejedno - rekao je Tomić.
U Grčku će otputovati 14 igrača, koji, između 12 reprezentacija, moraju izboriti jedno od tri mjesta koja vode u Peking.
- Moramo biti sigurniji i mudriji u završnicama - požalio se izbornik Repeša, u čijem su sastavu dosad najviše pokazali Popović, Bagarić i Nicević, dok su ostali zadovoljavali uglavnom samo u dionicama.

Popović poludio zbog 'klizališta’
Na utakmici protiv Australije u Crikvenici Marko Popović se, u punom sprintu, okliznuo na neobrisani dio parketa i pao.
- Kako možete ostavit ovakav parket, još će se netko ozlijedit! J.... pripremne utakmice, ali imamo turnir za odigrat - izvikao se Pop.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare