To je to što me zanima!

Otvorit će tribine za utakmice HNL-a. I to samo za cijepljene?!

Željka Karin iz Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije potvrdila je u razgovoru za tportal kako će predložiti da na utakmice smiju ići cijepljeni
Vidi originalni članak

Tribine su za gledatelje sportskih događaja u Hrvatskoj zatvorene gotovo osam mjeseci, a dolaskom ljeta izgledno je ponovno otvaranje. Najzanimljivija je, dakako, situacija oko HNL-a.

Nova sezona trebala bi započeti 16. srpnja, možda i tjedan dana ranije pristanu li Dinamo i Rijeka odigrati zaostali Superkup od prošle godine. Iako su mjere popustile na raznim poljima, na stadione se još ne smije.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ravnateljica Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije Željka Karin otkrila je ipak kako razgovaraju o otvaranju.

- Ako se povoljna situacija održi do srpnja, nacionalnom stožeru predložit ćemo otvaranje stadiona barem u dijelu njihova kapaciteta, i to za osobe koje su cijepljene - rekla je za tportal.

U nacionalnom stožeru neslužbeno su potvrdili da je ovakav razvoj događaja "sasvim realan".

Ostaje, pak, pitanje, što je s onima koji su preboljeli korona virus i koji su se testirali. Odnosno, hoće li nedavno uvedena digitalna potvrda biti uvjet za dolazak na stadion?

Idi na 24sata

Komentari 92

  • Miro50_1 14.06.2021.

    Čega se imaju bojati cijepljeni, kad su cjepiva tako dobra i sigurna? Inače, sama premisao da jedni smiju a drugi ne je diskriminacijska i protuustavna te vrlo opasan antidemokratski presedan.

  • Joza Prezaduzeni 11.06.2021.

    Opet ucjena . I kazete da zivimo u Demokraciji. Mi koji se necemo cjepiti dobit cemo zutu traku sa Davidovom zvjezdom da nas cjepljeni mrze. No ne sekirajte se sve bude polako doslo na svoje

  • lokalnidebil 10.06.2021.

    NECU SE CIJEPIT.

Komentiraj...
Vidi sve komentare