To je to što me zanima!

Ovacije za našeg velemajstora: Evo kakvu je čast dobio Modrić

To je bilo uistinu neobično. Rijetko se viđa da te na taj način nagrade protivnički navijači, rekao je Realov trener Zinedine Zidane nakon što su navijači Eibara od srca zapljeskali Luki Modriću pri izlasku s terena
Vidi originalni članak

Real Madrid jučer je lako pobijedio Eibar u gostima 4-1, a 71. minutu na terenu je proveo hrvatski velemajstor Luka Modrić.

Vratio se u momčad nakon što nije igrao protiv Las Palmasa gdje je Real na svom Bernabeu izgubio dva važna boda u borbi za naslov prvaka i odmah oduševio.

Toliko je bio dobar da su domaći navijači ustali i zapljeskali našem kapetanu i to pri rezultatu 0-4 za Real!

VIDEO

Takve situacije doista se ne viđaju često u nogometnom svijetu. Pamtimo ovacije Bernabeua Alessandru Del Pieru i Ronaldinhu nakon što su Juventus, odnosno Barcelona, nošenim spomenutim dvojcem, srušili aktualnog prvaka Europe.

- To je uistinu neobično. Rijetko se viđa da te na taj način nagrade protivnički navijači - rekao je Zinedine Zidane poslije utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • sena2 05.03.2017.

    Dok je mandzo igrao u Bayernu i dok je bio u vrhu Europskog nogometa,niste sipali ovakve hvalospjeve!Sram vas bilo!Cijenim Luku kao vrhunskog igraca ali totalno je nekorektno i neprofesionalno pojedince velicati uvijek a druge niti primjecivati!Znam da ste Portal naklonjen Realu i Barceloni,ali i drugi klubovi postoje gdje igraju i nasi a i strani genijalci!Izlizani ste kao stare jeansice!

  • Lina39 05.03.2017.

    Kada ti protivnički navijači odaju priznanje, znači da si doista dobar igrač i da te cijene !

  • 05.03.2017.

    Legenda???Legenda ce biti kad prestane igrati!Legenda Reala se ne postaje bas samo tako....mislim da ni Zidane nije legenda Reala....ni Beckham,ni Carlos....Legende se upisuju u rekorde i knjige.....po vama bi svaki 5 igrac bio legenda nekog kluba....neznalice

Komentiraj...
Vidi sve komentare