To je to što me zanima!

Ovaj Real nije imao šanse: Leo gađao stative, Barca je slavila

Barcelona je pobijedila Betis na Nou Campu 2-0. Prvi je gol bio autogol, a drugi je zabio Sergi Roberto. Messi je prvi igrač La Lige u 11 godina koji je u jednoj utakmici triput pogodio stativu
Vidi originalni članak

Na otvaranju nove sezone u Primeri Barcelona je na Camp Nouu pobijedila Real Betis 2-0. Bio je to emocijama nabijen susret koji je započeo minutom šutnje u znak sjećanja na žrtve terorističkih napada u Barceloni i Cambrilsu.

"No tinc por!" (ne bojim se) zapjevali su gledatelji na stadionu Camp Nou, na kojem je bilo 56,480 ljudi, što je skoro dvostruko manje od njegova kapaciteta. Barcelona na otvaranju sezone redovito ima rasprodan stadion, no očito je prevladao strah među navijačima od mogućih novih napada. 

Barcelona je povela autogolom Alina Tosce u 36. minuti, a Sergi Roberto pogodio je tri minute kasnije za konačnih 2-0. Ivan Rakitić odigrao je cijelu utakmicu za Barcelonu, koja je trebala puno uvjerljivije slaviti.

Lionel Messi prvi je igrač La Lige u 11 godina koji je u jednoj utakmici triput pogodio stativu. Barcelona je izgledala puno bolje nego protiv madridskog Reala u superkupu.

Igrači Barcelone u čast žrtvama terorističkog napada prvi su put igrali u dresovima na kojima je, umjesto njihovih imena, pisalo ime grada.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Kraljevina_Bosna_ 21.08.2017.

    Barceloni treba jedan top veznjak tipa Miralem Pjanic...momak asistira i zabija golove iz svlacionice...tesko da ce Juvr prodati najboljeg igraca uz Dybalu al nek Barca iskrca i 100 milijuna ako treba i rjese se Raktica i veza Busquets-Seri-Pjanic bi kidala!!

  • deki87 21.08.2017.

    Bitno je da Real nije imao šanse protiv moćne Barselone, pa makar bio i krivi, onaj iz Sevilje. Autor članka dobro poznato ime, nije potrebno ni provjeriti.

  • obama terorist 21.08.2017.

    Marko Snidaric jeli bilo zaledje Messia kod prvog gola????on nije zabio ali je utjecao na igru!!??????

Komentiraj...
Vidi sve komentare