To je to što me zanima!

Ovako se Danci zagrijavaju za Hrvate: Trčali u centru Zagreba

Jesu li Danci znali da je Masarykova ulica zatvorena za promet, nije ni važno. Pokazali su, ako ništa drugo, primjer mnogima. Nadamo se da večeras neće biti nama na terenu u nogometnom znanju.
Vidi originalni članak

Sunčano rujansko jutro, ni desetak Celzijevih stupnjeva. Što će Dancima više u životu?

Na dan utakmice Hrvatske i Danske koja se od 20:45 igra na Maksimiru dio stožera danske reprezentacije odlučio se na jutarnju tjelovježbu. 

ŠTO KAŽE UOČI HRVATSKE? Danski izbornik: Impresioniran sam hrvatskim sportom, bit će to sraz dva mala sportska diva! iskusni sudac Talijan sudi Hrvatska - Danska: Dinamovcima ostao u sjajnom sjećanju, 'vatrenima' baš i ne

Naš fotoreporter uhvatio ih je dok su trčali Masarykovom ulicom u Zagrebu, kojom se trenutno ne može prometovati zbog Europskog tjedna mobilnosti.

Jesu li za to Danci znali, nije ni važno. Pokazali su, ako ništa drugo, primjer mnogima. Nadamo se da večeras neće biti nama na terenu u nogometnom znanju.

- Ovo je važna utakmica za nas, s pobjedom možemo biti prvi u skupini. U sličnoj smo situaciji bili i prije dvije godine, ali tada nismo u ključnoj utakmici uspjeli slaviti protiv Belgije. Igrat ćemo protiv jedne od najboljih momčadi na svijetu, prepune sjajnih individualaca, ali i mi imamo prilično snažnu momčad. Borit ćemo se kako bi izborili željeni rezultat, uvijek tražimo pobjedu, to nam je jedini cilj ovdje. Za nas bi bila velika stvar osvojiti ovu grupu - rekao je danski izbornik Kasper Hjulmand.

- Moram reći kako sam impresioniran hrvatskim sportom, ne samo nogometom. Slični smo, Hrvatska i Danska imaju otprilike sličan broj stanovnika, a obje su reprezentacije sjajne u sportu. Bit će to odličan dvoboj dva mala sportska diva.

POGLEDAJTE VIDEO: PITALI SMO PROLAZNIKE GDJE IM JE BOLJA ATMOSFERA

Idi na 24sata

Komentari 19

  • dtoma2000008@gmail.com 22.09.2022.

    Da je levaja kapetan,on bi s ponosom nosil trakicu

  • 22.09.2022.

    Samo da se ne uguse od smrada nemozemovaca!!

  • mmmmmmm7777777 22.09.2022.

    Zasto neprenesete da je Luka odbio nositi kapetansku traku dugini boja (lgbtbt-điđimiđi na aparatima)

Komentiraj...
Vidi sve komentare