To je to što me zanima!

Overeem izbačen iz turnira Strikeforcea pa izazvao Klička!

Svjestan sam da bi bilo koji od braće Kličko bio favorit u boksačkom meču, ali volim izazove. Siguran sam da mogu pružiti zanimljiviju borbu od Hayea, kaže Overeem
Vidi originalni članak

Alistair Overeem neće se boriti protiv Antonija 'Big Foot' Silve u polufinalu Strikeforceovog Grand Prixa! Organizacija službeno navodi je Overeem 'ozlijeđen'. 

No Nizozemac je poznatom MMA novinaru Arielu Helwaniju rekao kako su ga mu prijetili da prihvati borbu 10. rujna ili će ga izbaciti s turnira. 

- Ne volim kada mi se prijeti. Sigurno neću plesati kako netko svira - rekao je Alistair. 

Ekspresno je pronađena zamjena za Overeema, radi se o Danielu Cormieru koji ima osam pobjeda u isto toliko mečeva. U drugom polufinalu borit će se Kharitonov i Barnett.

Overeem izazvao Klička

Propao je MMA obračun, ali otvara se mogućnost boksačkog. Onog kojeg je Overeem najavljivao. Otvorenim pismom obratio se medijima. U njemu između ostalog stoji:

- Svjestan sam da bi bilo koji od braće Kličko bio favorit u boksačkom meču, ali volim izazove. Ako ne pokušam, neću ni znati. Gledao sam meč Vladimira i Hayea i bio razočaran. Siguran sam da mogu pružiti zanimljiviju borbu, bez podcjenjivanja Hayea.


Idi na 24sata

Komentari 15

  • MirsadFazlic 25.08.2011.

    ovi koji pricaju daje klicko bolji to samo mogu sanjat pitaj te filipovica pa cevam sve biti jasno a uostalom nisam goreg sampijone vidijo od brace klicko

  • GordanMaletić-Marinac 21.07.2011.

    Nema smisla to sto pisete... To je neuporedivo,kao kad se dva brata igraju pa ovaj stariji i nadmocniji kaze: Ajmo se tuci,a ja necu koristit noge i jednu ruku... Haha!!! Overem bi morao upotrebit samo djelic svog znanja,a klicko sve snage i zamisli da se overem zaigra pa zaboravi da je samo boks u pitanju... Da ga porusi,pa malo na koljeno... Moze ga ubiti da hoce,a klicko njemu nista ne moze... Boks je ples,a MMA je borba...

  • biberrr 20.07.2011.

    Pokušava zaraditi veliku lovu,boks je višestruko bolje plaćen. I ja bih za tu lovu ušao u ring sa Kličkom,dobiješ malo po nosu i uzmeš miljun,dva dolara.I Haye bi bez problema nokautirao Overeema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare