To je to što me zanima!

On je jedini rezervni golman u povijesti koji je obranio penal

Przemyslaw Tyton (25) vjerojatno nije niti sanjao da će biti prava zvijezda već u otvaranju Eura. Dobio je šansu nakon crvenog kartona Szczesnyja i stao na gol...
Vidi originalni članak

Osjećao sam se kao u snu. Silno sam želio pomoći svojoj momčadi. Hvala Bogu, obranio sam penal. Nije ovo loš rezultat, ali imali smo više prilika i mogli smo dobiti više od boda u ovoj utakmici, rekao je novi poljski junak Przemyslaw Tyton (25).

Ušao je 20 minuta prije kraja utakmice. Nije ni sanjao da će dobiti priliku na otvaranju Eura u Ukrajini i Poljskoj, a kamoli da će postati prava zvijezda svoje momčadi. Nacionalni stadion u Varšavi je utihnuo. Pa ne može nezagrijani Przemyslaw Tyton obraniti penal grčkom kapetanu Karagounisu. Igrala se 70. minuta utakmice.

Karagounis se zaletio i - promašio! Tyton je pogodio stranu i postao heroj. Sačuvao je Poljsku od poraza i postao prvi rezervni golman u povijesti europskih prvenstava koji je uspio obraniti penal. Dobit će priliku i u drugoj utakmici jer je golman Arsenala Szczesny dobio izravni crveni karton i propustit će drugu utakmicu skupine A.

Kako je ušao protiv Grčke, poljski izbornik se zaista ne mora brinuti kako će reagirati novi poljski junak Przemyslaw Tyton, golman PSV-a, u drugoj utakmici Poljske na Europskom prvenstvu protiv Rusije.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • cavanii 09.06.2012.

    samo da ta očajna grčka ne prođe grupu

  • Ivan Lešić 09.06.2012.

    super utakmica bravp za sve.....!!!!

  • MILF Hunter 09.06.2012.

    Grci igraju antinogomet, grci su antitalenti, grci ovo grci ono, grci su bili europski prvaci ne tako davno, nešto čemu mi nikada nećemo ni prismrdit.. Pa vi pljujte koliko želite. Al danas to nije bio negledljiv nogomet, nego taktička mudrost njihovog izbornika...

Komentiraj...
Vidi sve komentare