To je to što me zanima!

Ovo je Nine's - restoran, pub i bar u jednom. Lewandowski je za svoje goste stavio i tribine!

Lewandowski je otvorio nogometni pub, a prilikom uređenja prostora mislio je i do najsitnijih detalja. Napravio je 'fan zonu' u kojoj se nalaze tribine kako bi gostima omogućio doživljaj kao da su na stadionu
Vidi originalni članak

Poljski reprezentativac Robert Lewandowski (33) jedan je od onih nogometaša koji je novac odlučio investirati u ugostiteljski objekt kako bi se, i nakon što ode u igračku mirovinu, njegov bankovni račun nastavio puniti. 

POGLEDAJTE VIDEO: Robert Lewandowski

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Napadač Bayern Münchena u Varšavi je otvorio restoran, pub i bar u jednom, a kako bi privukao istinske obožavatelje najvažnije sporedne stvari na svijetu, u prostor je postavio tribinu. 'Fan zona' puba zasigurno je najimpresivniji dio u kojem će se gosti osjećati kao na stadionu.  

Objekt se zove Nine's (Devetka) te se prostire na dvije etaže. Osim visećih stolaca i fotelja, Lewandowski se pobrinuo da gosti utakmice mogu gledati iz svakog ugla. U prostoriji se nalazi nekoliko televizija, a na zidovima su postavljeni novinski članci vezani uz karijeru Poljaka i nekoliko dresova s potpisima svjetskih zvijezda. 

Lewandowski je s godišnjom plaćom od nešto iznad dvadeset milijuna eura jedan od najbolje plaćenih napadača današnjice. 

- Neću se nikome ispričavati na tome što toliko zarađujem. U Poljskoj ljudi često misle da se moraju ispričavati, jer, eto, imaju novca. Nisam kupio Ferrari da mi stoji u garaži - jednom je prilikom izjavio Lewandowski.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ciLa 06.10.2021.

    Kaj je netko slikao sa 3310?

  • Pink_Panther24 05.10.2021.

    Lewa car

Komentiraj...
Vidi sve komentare