To je to što me zanima!

'Ovo je puno više od onoga o čemu sam sanjao kao klinac'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Čudesni Lionel Messi peti je put osvojio "Zlatnu loptu" i zahvalio se suigračima što su ga pratili na putu do nagrade. Nije se ni izbliza tome nadao kao dijete, priznao je
Vidi originalni članak

Barcelona je u 2015. godini osvojila pet trofeja, a Lionel Messi peti je put zavrijedio "Zlatnu loptu" , nagradu za najboljeg nogometaša svijeta. Čudesni Argentinac nastavlja rušiti rekorde, prekinuo je niz Cristiana Ronalda koji je zadnje dvije godine držao trofej u rukama.

- Nevjerojatno je poseban trenutak za mene ponovno stajati na ovoj pozornici i osvojiti "Zlatnu loptu" nakon što sam prošlih godina gledao Cristiana iz publike - iskren je u pobjedničkom govoru bio 28-godišnji igrač Barcelone.

POGLEDAJTE VIDEO: Messi je ponosan na zajednički rad i uspjeh svoje momčadi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako se ponovno popeo na nogometni olimp, Leo je ostao skroman pa nije zaboravio spomenuti i one bez kojih ne bi mogao stajati na tronu. Suigrači iz Barcelone vodili su ga do Primere, Kupa kralja, Lige prvaka, europskog superkupa i Svjetskog klupskog prvenstva.

Samo su njemački i nizozemski nogometaši sa sedam te francuski sa šest osvojenih "Zlatnih lopti" uspješniji nego što je sam Leo Messi.

- Ovo je puno više nego što sam sanjao kao klinac. Želio bih zahvaliti suigračima bez kojih ništa od ovog ne bi bilo moguće. Želim i dalje nastaviti učiti svaki dan - zaključio je Lionel Messi primajući nagradu u Kongresnoj dvorani u Zürichu.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Zrinko Rasic 12.01.2016.

    Messi je za mene najbolji.Svaka mu cast sto je ostao skroman i sjetih se oni bez kojih nemoze.Kapa do poda

  • Lun@ 777 11.01.2016.

    Bravo Mesi. Najbolji igrač desetljeća. Moj unuk ga obožava i kopira ga.

  • eufrat 11.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare