To je to što me zanima!

Ovo je samo početak: Murray pobijedio nakon osam mjeseci

Murrayju je ovo bio treći nastup u pojedinačnoj konkurenciji na ATP turnirima nakon operativnog zahvata, a u prva dva je doživio poraze od Francuza Richarda Gasqueta u Cincinnatiju te od Sandgrena u Winston-Salemu
Vidi originalni članak

Nekadašnji broj jedan  ATP ljestvice, britanski tenisač Andy Murray, ostvario je svoju prvu pobjedu u pojedinačnoj konkurenciji nakon što se u veljači podvrgnuo operaciji kuka, a do trijumfa je stigao u 1. kolu ATP turnira u kineskom Zhuhaiju, gdje je sa 6-3, 6-7 (6), 6-1 nadigrao Amerikanca Tennysa Sandgrena.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Murrayju je ovo bio treći nastup u pojedinačnoj konkurenciji na ATP turnirima nakon operativnog zahvata, a u prva dva je doživio poraze od Francuza Richarda Gasqueta u Cincinnatiju te od Sandgrena u Winston-Salemu. Nakon toga odigrao je Challenger na Mallorci.

Sljedeći Murrayjev suparnik bit će Australac Alex De Minaur, koji je u 1. kolu sa 6-1, 6-3 svladao sunarodnjaka Johna Millmana.

Meč Murray - De Minaur na rasporedu je u četvrtak, kad će prvi put na teren i najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić, koji je kao 4. nositelj bio slobodan u 1. kolu, a u za plasaman u četvrtfinale igrat će protiv Kineza Dija Wua (ATP - 339.).

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 28.09.2019.

    O?! Zar ovaj antipaticni, jakooooo antipaticni Skot nije rekao bye bye tenisu u njegovom emotivnom oprostaju. Onoliko suza prolio pa da te opet gledam,...no wayyy…...

  • LukaRadić 24.09.2019.

    Car

  • LukaRadić 24.09.2019.

    Doktor

Komentiraj...
Vidi sve komentare