To je to što me zanima!

'Ovo je tek početak putovanja, imam podršku većine navijača'

Gdje god se pojavim imam veliku podršku naših navijača. Svaki put kad sam na Old Traffordu su sjajni, rekao je omraženi škotski menadžer Uniteda David Moyes
Vidi originalni članak

Nakon jubilarnog desetog poraza u Premiershipu, od gradskog rivala Cityja, nogometaši Manchester Uniteda u subotu dočekuju Aston Villu. Nezadovoljni navijači za utakmicu su spremili transparent 'Pogrešni - Moyes odlazi', koji će na repu aviona preletjeti Old Trafford jer transparent nisu uspjeli unijeti na stadion.

Iako je potpisao šestogodišnji ugovor, škotskom menadžeru dani na klupi Uniteda su odbrojani, no Moyes ima drugačiji pogled na situaciju.

- Gdje god se pojavim imam veliku podršku naših navijača. Neku večer su mi prišla dvojica navijača i dala mi podršku. Svaki put kad sam na Old Traffordu su sjajni - rekao je Moyes i nastavio iznenađivati izjavama:

- Ovo je tek početak našeg dugog putovanja. Ti ljudi imaju pravo izraziti svoje mišljenje tim transparentom. Igrači i ja patimo i radimo puno da promijenimo stvari.

Manchester United je nakon 31 utakmice sedmi s 51 bodom, odnosno 18 manje od prvoplasiranog Chelseaja.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • SWEET CHILD 28.03.2014.

    Vic dana čovječe!

  • drogba447_1 28.03.2014.

    Za ovakve rezultate Uniteda najviše su krivi igrači koji su kad je Fergie otišao izgubili jedan autoritet,a Moyes ga nije nikako uspostavio,tako da je on isto kriv i po mom mišljenju zaslužuje smjenu na kraju sezone...al i ako ostane nema veze-"If you know what I mean"..;-)

  • steven_gerrard8 28.03.2014.

    apsolutno da, liverpoolovi, arsenalovi, cityevi, chelseajevi i mnogi drugi, svi su oni uz tebe :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare