To je to što me zanima!

Tko je žena koja će nakon Lukše voditi Hajduk? Bila i u Podravki

U Hajduk je stigla iz Podravke gdje je devet godina bila direktorica Sektora korporativnog marketinga i komunikacija, a prije toga se 12 godina bavila marketingom, prodajom i odnosima s javnošću u DM-u
Vidi originalni članak

Lukša Jakobušić (47) više nije čelni čovjek Hajduka, a kako do kraja sezone ima još sedam kola, na mjesto vršiteljice dužnosti predsjednice vjerojatno će biti postavljena Marinka Akrap (56)! Riječ je o članici Uprave od 2021. godine čiji je djelokrug poslova bio marketing, prodaja i odnosi s javnošću.  

ODLAZAK PREDSJEDNIKA Smijenili su Lukšu Jakobušića! Hajduk će opet voditi žena?

U Hajduk je stigla iz Podravke gdje je devet godina bila na poziciji direktorice Sektora korporativnog marketinga i komunikacija, a prije toga se dvanaest godina bavila marketingom, prodajom i odnosima s javnošću u DM-u. Rođena je u Splitu 1968. godine, a odrasla je u Tučepima te je diplomirala na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Sažetak Rijeka - Hajduk (1-0)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

- Imala sam priliku raditi za značajne kompanije i brendove, ali sada sam jako sretna što svoje bogato znanje i iskustvo iz područja marketinga, prodaje i komunikacije mogu staviti na raspolaganje meni najznačajnijem brendu. Odgovornost i očekivanja su velika i uz svu nepredvidivost koju donosi nogomet, mogu obećati da ću uvijek ustrajati na hajdučkim vrijednostima, dati svoj maksimum te se truditi donijeti novu energiju i kreativnost kako bih doprinijela da naš klub svakom svom navijaču i poslovnom partneru, osim emocije kakvoj kod nas nema konkurencije, donese i dodanu vrijednost - rekla je gospođa Akrap prilikom ulaska u upravu Hajduka.

Što se sportskog dijela tiče od 2018. do 2021. godine je u RK Podravka Vegeti obavljala i funkciju članice Nadzornog odbora. Bit će druga žena na čelu u povijesti Hajduka. Marijana Bošnjak je vršila dužnost predsjednice od 12. travnja do 17. svibnja 2016. godine nakon odlaska Marina Brbića. Naslijedio ju je Ivan Kos, a pitanje je tko će zasjesti u fotelju nakon Akrap ili će ona postati dugoročno rješenje.

Idi na 24sata

Komentari 114

  • hercegovaccc 08.04.2024.

    bogati tek sad ode sve u k ur ac,,kakva zena treba muškarac koji ce bit glasan i ebati im majku kad zaribaju i odbiti placu ako ne budu letili terenom,,treneru treba pod hitno dat otkaz i dovest ko u rukometu normalnog europskog i platiti ga koliko god trazi al da ih samo nauci modernom treningu i nogometu a ne samo nabijati lopte

  • magare guzi galebica 08.04.2024.

    kol'ko cepa ova zblajhana?

  • arow 08.04.2024.

    Jel cula za nogomet,dovedite Mamica

Komentiraj...
Vidi sve komentare