To je to što me zanima!

Ovo nije Barcelona: Naslovnice su razvalile Messija i društvo...

Dan nakon jednog od najtežih poraza u povijesti Barcelone, španjolske naslovnice krase naslovi 'Ovo nije Barcelona', 'Užas', 'Katastrofa'... Francuski mediji slave čudesnu predstavu PSG-a
Vidi originalni članak

S jedne strane 'užas, katastrofa, debakl', a s druge 'magija, fenomen, čudo'. Naslovi su to španjolskih i francuskih novina nakon senzacionalne pobjede PSG-a koji je uništio Barcelonu 4-0 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

- Ovo nije Barcelona - piše katalonski Sport.

- Debakl - naslovnica je madridskog AS-a.

- Katastrofa - piše Mundo Deportivo.

Francuski mediji slave jednu od najvećih pobjeda Paris Saint-Germaina u povijesti.

Na gotovo svim naslovnicima dominira Angel di Maria, jedan od slavljenika u momčadi PSG-a koji je na svoj rođendan uništio Katalonce. Zabio im je dva komada, Draxler je dodao jedan, a drugi slavljenik koji je također na taj dan imao rođendan, Edinson Cavani, dokrajčio je Barcelonu.

- Magija - naslovnica je Le Parisiena...

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Joker123 15.02.2017.

    Gazi!!!

  • strmi007 15.02.2017.

    Slučajno!

  • rzbrzotrz 15.02.2017.

    Ovo što se jučer dogodilo u Parizu kod Barcelone može izazvati samo pozitivan šok, u vidu svojevrsnog otriježnjenja i dolaska u stvarnost. Ne želim umanjiti uspjeh PSG-a, možemo mi pričati što god hoćemo, ali Parižane je ždrijeb spojio s najnepoželjnijim suparnikom kojemu su bili redovite mušterije zadnjih nekoliko godina. Pitanje je može li se ovakva večer nadahnuća jednih i konfuzija i smušenost drugih može ikada više ponoviti, da igraju 1000 utakmica..

Komentiraj...
Vidi sve komentare