To je to što me zanima!

Ovo nisu loptice: Paige ima za pokazati puno više od dekoltea

Amerikanka Paige Spiranac, jedna od najatraktivnijih golferica, bila je glavna atrakcija na Ladies Scottish Openu. Završila je 58. od 80 igračica, a nedavno je osvojila prvi turnir u karijeri
Vidi originalni članak

Paige Spiranac (23) nedavno je osvojila prvi turnir u karijeri, Cactus Tour u Arizoni. Američka golferica kojoj prezime vuče korijene s naših prostora bila je glavna atrakcija i na turniru Ladies Scottish Open u Dundonald Linksu.

Svi su htjeli vidjeti mladu američku golfericu koju na društvenim mrežama prati gotovo milijun ljudi. Završila je Paige svoj drugi nastup na Ladies Openu na 58. mjestu od 80 natjecateljica i kući odlazi s nagradnim fondom od 1575 eura.

Ovo joj je bio tek drugi nastup na europskoj turneji.

Francuskinja Isabelle Boineau slavila je u Škotskoj i osvojila nagradu od 75.000 eura.

Paige je prvog dana turnira bila glavna atrakcija. Amerikanka redovito uređuje društvene profile atraktivnim fotografijama, a nedavno je osvanula na naslovnici prestižnog golferskog magazina "Golf Digest".

Tada su je mnogi napali kako je tamo završila isključivo zbog atraktivnog izgleda i statusa na društvenim mrežama, a ne na temelju rezultata.

Pobunile su se i neke golferice nakon što je Paige prošle godine dobila pozivnicu prestižnog Omega Dubai Ladies Mastersa.

- Igram golf i imala sam neke dobre rezultate. No moja igra nije ni blizu najboljih igračica. No da barem svi vide kako se trudim i treniram - rekla je Paige, koja je od malih nogu sanjala da postane profesionalna golferica.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 26.07.2016.

    Oprostio bih joj i palicom u jaja

  • B68 26.07.2016.

    extra je riba, a ja inace ne slinim ovako TOP!

  • montello 26.07.2016.

    opa

Komentiraj...
Vidi sve komentare