To je to što me zanima!

Ovo se otelo kontroli! Kinezi za 50 milijuna eura kupuju - Zahu

Zaha bi u Kini trebao zarađivati 12 milijuna eura godišnje uz bonus od tri milijuna eura za letove prvom klasom. Ambiciozni Kinezi nude Zahi čak tri pita više nego što sada zarađuje u Crystal Palaceu
Vidi originalni članak

Kineski nogometni prvoligaš Dalian Yifang ponudio je nevjerojatnu cifru za napadača engleskog premierligaša Crystal Palacea Wilfrieda Zahu. Kinezi su ponudili čak 50 milijuna eura za krilnog napadača Obale Bjelokosti!

Zaha bi u Kini trebao zarađivati 12 milijuna eura godišnje uz bonus od tri milijuna eura za letove prvom klasom. Ambiciozni Kinezi nude Zahi čak tri pita više nego što sada zarađuje u londonskom klubu. Kako prenose Englezi vodstvo Crystal Palacea prihvatit će ponudu i sada se čeka odluka 26-godišnjeg Zahe koji u Crystal Palaceu igra od 2010. godine.

Dvije sezone je Zaha proveo u Manchester Unitedu (2013-15), ali se nije uspio izboriti za mjesto u momčadi, pa se vratio na Selhurst Park. Dalian Yifang vodi bivši trener Reala Bernd Schuster, a glavne zvijezde su Nicolas Gaitan i Yannick Carrasco.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Lojqa 26.12.2018.

    Zaha nije Saha.

  • Xyster 26.12.2018.

    Ne znate ni prevesti članak, prvo ne pišu to Englezi, piše Daily Mail. Znači mediji kojega je Wikipedija zabranila da se uzima kao izvor. Drugo ne nude 50 miljuna Palacu( uopće ne pišu koliko im nude) nego njemu plaću 50 miljuna za 4 godine ugovora. Treće ne navode da će ovi to prihvatiti, nego piše da neće prihvatit što i neće čak i da je istina. Četvrto, 50 miljuna je ništa za Zahu. Arsenal bi platio barem 60 miljuna bez razmišljanja dvaput. Zaha je vrhunski igrač u Premier Ligi i ako pogledamo današnje cifre u PL, 60-65 miljuna za njega je realna cifra. Prošle godine u ovo vrijeme se ovaj isti portal smijao oko Van Dijka i njegovih 80 miljuna, pa znamo kako je to završilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare