To je to što me zanima!

Ovo su frustracije čovjeka koji dvije godine ne zna za pobjedu

Niz trenutno stoji na brojci 38, odnosno Jackova 'noćna mora' traje pune dvije godine. Rodwell je doista 'crna mačka' za - 'crne mačke', što je inače nadimak kluba iz Premiershipa
Vidi originalni članak

Otkad je engleski veznjak Jack Rodwell potpisao za Sunderland 2014. godine, nije pobijedio niti u jednoj utakmici u kojoj se pojavio kao prvotimac.

Niz trenutno stoji na brojci 38, odnosno njegova 'noćna mora' traje pune dvije godine. Jack je doista 'crna mačka' za - 'crne mačke', što je inače nadimak kluba iz Premiershipa.

Sunderland je prethodno kolo igrao protiv Tottenhama te prošao dobro na domaćem terenu, budući da su gosti neosporno kvalitetnija momčad i u daleko boljoj formi.

Završilo je 0-0, no Sunderland je i dalje zadnja momčad na prvenstvenoj ljestvici poslije 23 odigrana kola.

Sve to skupa posebno frustrira Rodwella koji je startom nad Dembeleom pokazao kako djeluje rasformirani igrač koji pune dvije godine nije pobijedio na terenu.

VIDEO

Za ovaj ružan start dobio je žuti karton u 33. minuti utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bare000 02.02.2017.

    Samo za ovog mutavog sudiju nije

  • Danilo Ignacije Pribićević 02.02.2017.

    Jao nikat necu zaboravt ovog Rodwella kupio sam ga sam bio menadzer u Notingem Forestu. Mali igra dobro ma to je cudo jedno. Usli smo u prvu ligu to osvojili nakon toga one kupove liga i efej i sezonu kasnije europa kup. Ma decko je milina nikat nikakvih problema nikad ozljden vise puta izabran za najboljeg veznjaka svjeta. Imali smo dominaciju kad smo ovojili prvenstvo 3-4 puta i 2 puta ligu sampijona onda je u 31 poceo igrat malo slabije pa sam ga potjero jos najbolje da dobijem otkaz jer on vise nemoze trcat ko kad je bio mlad.

  • JimmyButler 02.02.2017.

    Koji kkkkk..Hahahaha, to je groooo, kao da je uklet

Komentiraj...
Vidi sve komentare