To je to što me zanima!

Owen izbacio Wolfsburg, a CSKA i dalje - na čekanju

Manchester United pobijedio je 3-1 Wolfsburg na gostovanju i izbacio Nijemce iz Lige prvaka. CSKA je dobio Bešiktaš 2-1, ali Rusi i dalje strepe...
Vidi originalni članak

Ma oni se sigurno šale, pa to je bivši igrač, komentirali su mnogi dolazak Michaela Owena u Manchester United prošloga ljeta. A taj isti Owen zabio je Manchester Cityju za pobjedu u gradskom derbiju, a zabio je i tri komada Wolfsburgu. Prvaka Njemačke izbacio je iz Lige prvaka već nakon prve faze.
- Uvijek je lijepo zabiti tri gola, pogotovo kad momčad odigrao ovako dobru utakmicu - sa smiješkom je govorio Owen nakon utakmice.
United je odigrao doista odlično, Wolfsburg im praktički ništa nije mogao. Da, Džeko im je zabio, ali malo je to koristilo 'vukovima'. Jer s druge strane je bio onaj nekadašnji Owen, igrač o kojem su se pisali hvalospjevi još prije desetak godina. A on će u ponedjeljak navršiti tek 30.
- Još uvijek sam u dvadesetima, iako sigurno mnogi misle da imam 35 - smijao se Owen, koji u ovoj utakmici čak nije ni igrao u napadu. Ferguson ga je poslao na bok, ali to nije najčudnije što napravio u ovoj utakmici. Stopere su igrali veznjaci Carrick i Fletcher, a Park Ji-Sung bio je - desni bek. No i takav United je prejak za Wolfsburg.
Moskovski CSKA je golom Aldonina slavio kod Bešiktaša i zasjeo na drugo mjesto. Ali to i dalje ne znači da će ići dalje. Ignaševič i Berezuckij su, naime, pali na dopinškoj kontroli nakon 3-3 na Old Traffordu. Konačna odluka Uefe tek se očekuje, ostane li ovakva kakva je, idućeg petka u ždrijebu neće biti ruske momčadi. Iako su dobili tri od šest utakmica, skupili deset bodova, ostavili iza sebe i Wolfsburg i Bešiktaš...

SKUPINA B, 6. KOLO
BEŠIKTAŠ - CSKA 1-2 (Bobo 86 / Krasić 41, Aldonin 90)
WOLFSBURG - MAN. UNITED 1-3 (Džeko 56 / Owen 44, 83, 90)
POREDAK: Man. United 13, CSKA 10, Wolfsburg 7, Bešiktaš 4.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Anasazi 09.12.2009.

    Je,onaj lik na Ftv je luuuuuuuuuuuud hahahaah

  • index.hr 09.12.2009.

    owen je bas glup i mator

  • alo_mačko 09.12.2009.

    kakav poklon na kladionici, koef. povise 3, triba sam igrat samo to i stavit malo više love...sad znam za drugi put... :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare