To je to što me zanima!

Özil: Nije bitno kad se igra El Clasico jer će Real pobijediti!

Svaki od nasi želi dokazati da zaslužuje igrati u Realu, zato nam je svaka utakmica važna. Zbog sjajnih navijača ćemo pobijediti Barcelonu, rekao je fantastični Ozil
Vidi originalni članak

Derbi svih derbija, El Clasico, pomaknut je za jedan dan zbog regionalnih izbora u Kataloniji. Na Nou Campu će se igrati u ponedjeljak 29. studenog. Igrači su htjeli igrati u nedjelju, a Mesutu Ozilu je svejedno. On je uvjeren da će Real pobijediti, kad god se igralo.

- Real ima toliko potencijala, mlada smo momčad s jako puno kvalitete. Odigrali smo nekoliko loših utakmica no nešto smo iz njih naučili - rekao je euforični Ozil pa nastavio:

- Svaki nogometaš u ekipi želi dokazati da zaslužuje igrati u Realu, zato nam je svaka utakmica važna. Presretan sam što tu igram. U svakoj utakmici dajem 100 posto zbog sjajnih navijača, a zbog njih ćemo i pobijediti Barcelonu!

Prošle sezone je Barca oba puta pobijedila, doma 1-0, a na Santiago Bernabeu 2-0. Posljednjih godina dominiraju u međusobnim utakmicama, a mnogi vjeruju kako je sad konačno Real favorit. S nestrpljenjem se očekuje utakmica koja će dati odgovor tko je 'gazda' u Primeri.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • user_42221 27.11.2010.

    @Alessandro10 čaća ti panj.

  • toplak 18.11.2010.

    vrijeme je da barca padne

  • vedran_zgb 15.11.2010.

    2 vrhunske momčadi, s vrhunskim pojedincima i vrhunskim trenerima...ja sam za Barcu i naravno da bi htio da pobjede...prošle sezone su bili neusporedivo bolji od Reala što su i dokazali a ove je Real otišao dosta naprijed a Barca je sitno pala tako da su sada šanse 50 : 50...bit će to utakmica za pamćenje, osim ako ju Mourinho ne zatvori kako on zna a onda će bit muka...

Komentiraj...
Vidi sve komentare