To je to što me zanima!

Ozljeda Eduarda da Silve u vrhu top-liste brutalnosti

Novinari britanskog lista Daily Maila objavili su nekoliko najtežih ozljeda u zadnjih nekoliko godina. Duduova se nalazi među šest najtežih
Vidi originalni članak

Engleski dnevnik Daily Mail objavio je nekoliko najtežih ozljeda u zadnjih nekoliko godina Premiershipa i Eduardova je u krugu šest najtežih...
Novinari Daily Maila najgorom su proglasili onu obrambenog igrača Coventryja Davida Bussta kojeg je na utakmici protiv Manchester Uniteda ozlijedio Denis Irwin. Tom prilikom je Busst doživio dvostruku frakturu noge, a Irwin je toliko duboko ušao kopačkom u Bussta da svjedoci govore o "litrama prolivene krvi" igrača Coventryja.
Inače, nakon te utakmice David Busst više nikada nije zaigrao u profesionalnoj utakmici. 
Osim toga novinari su izdvojili tešku ozljedu nekadašnjeg belgijskog napadača Luca Nillisa koji je igrao za Aston Villu kad je brutalno ozlijeđen na utakmici protiv Ipswicha. Desna noga Nillisa tada je bila gotovo potpuno smrskana.
Dalje engleski novinari navode Francuza Djibrilla Cissea koji je ozlijeđen u startu s igračem Blackburna Jamesom McEveleyom. I Cisse je doživio dvostruku frakturu, ali makar su mu liječnici prognozirali pauzu do kraja sezone (Cisse se ozlijedio u studenom), francuski napadač se nogometu vratio nakon pet mjeseci pauze.
Nakon ozljede Stana Collymorea i Alana Smitha u Daily Mailu navode aktualnu ozljedu Eduarda u utakmici protiv Birmingama kao jednu od šest najstravičnijih tijekom posljednjih godina u engleskom nogometnom prvenstvu. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Just Me 24.02.2008.

    kao što rekoh u predhodnom članku, to mogu sam englezi...top lista brutalnosti...dajte pustite ljude da dišu

  • god of war 23.02.2008.

    kreteni,sada se još sastavljaju ljestvice tko je ima najnrutalniji prekršaj/ozljedu??? kreteni engleski....dudu moj,opet ćeš ti zabijati golove....dragi bog će ti dati snage!!uz tebe smo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare