To je to što me zanima!

'Ozljeda je katastrofa, uništila mi je sezonu i godišnji odmor'

Sve ove ozljede me neviđeno živciraju. Prava katastrofa. Mogu imati sve što poželim, ali se ne osjećam slobodno. Najsretniji sam kad igram i trčim po terenu
Vidi originalni članak

Franck Ribery itekako je nedostajao Bayernu u ključnim ovogodišnjim utakmicama. Sjajni je Francuz zbog teških i čestih problema s ozljedama za bavarski klub odigrao samo 23 utakmice u svim natjecanjima, no vjeruje kako će se ipak vratiti još jači. 

- Sve ove ozljede me neviđeno živciraju. Prava katastrofa. Mogu imati sve što poželim, ali se ne osjećam slobodno. Najsretniji sam kad igram i trčim po terenu, a sada to ne mogu i nisam sretan. Nadao sam se da će mi odmor i more pomoći u oporavku. Ali nije to bilo to. Volim skijati na vodi i voziti čamac, ali to nisam mogao zbog ozljede - rekao je Ribery pa nastavio:

- Osjećam da je gležanj bolje, za početak priprema 1. srpnja ću biti spreman. Ne strahujem da ću izgubiti mjesto u momčadi. Kad sam potpuno spreman uopće ne razmišljam o konkurenciji - otkrio je 32-godišnjak. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • hej dude 12.06.2015.

    šljiviš što je uništena sezona, ali godišnji odmor!!!

  • 1980bena 12.06.2015.

    ribery se troši do kraja,ali još jedna sezona ako prođe bez ozlijeda bilo bi dobro da se osvježe na tim pozicijama(roberry),jer su im to udarne igle..recimo de bruyne i di maria...

  • sena2 11.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare